2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

212 بازدید | 9 پست

دخترمن۴/۵ماهشه شکمش کارنمیکنه فقط چندبارباشیاف کردن صابون دستشویی کردالان دوهفته اس اینجوریشده راهکاری داریدشما؟صابون خوب نیس میسوزنه

هانای عزیزم۹۴/۱۲/۲۶اومدبغل مامانیش

اگر شیر خشک میدی نمیدونم ولی اگر شیر خودت رو میدی خودت کمپوت گلابی و الوی خیس شده بخور شکم بچه ات راه میفتع 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخودمومیخوره سوپشو دکترشروع کرده روغن زیتون هم چرب کردم هم توسوپ ریختم تاثیرنداش دکتربردم فقط بهش پمادلیدوکایین وقطره بی بی کر داد😑

اگر بیشتر غذاهایی که به نینی میدین حاوی  برنج باشه می تونه یبوست ایجاد کنه. آب گلابی یا سیب، پوره میوه پخته مثل گلابی، انبه، زردآلو، هلو،؛آلو سیاه و پوره سبزیجات مثل بروکلی یا کدو حلوایی پوره میوه را اینطوری تهیه کن: میوه را پوست بگیر و برش بزن و به حدی که نرم بشه بخار پز کن و یا بپز و بعد با گوشتکوب برقی له کن. پوره سبزیجات هم همینطوری تهیه میشه فقط کمی کره یا روغن زیتون بزن و اگه سفت بود با شیر رقیق کن.در کنارش ماساژ شکم و ورزش دادن پای نینی به شکل دوچرخه کمک کننده است.یادتون باشه آب جوشیده و سرد هم به نینی بدین.مصرف هویج، برنج و موز را محدود کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر بیشتر غذاهایی که به نینی میدین حاوی  برنج باشه می تونه یبوست ایجاد کنه. آب گلابی یا سیب، پو ...

فعلافقط سوپ میدم

پسر منم ۴ ماهشه اصلا شکمش کار نمی کنه. بعد از ۲۰ روز تنقیه ش کردم ولی بازم با گذشت ۱۰ روز مجددا کار نکرده. مصرف لبنیات قطع کردم. به شکل روزانه شکمش با روغن زیتون ماساژ می دم. خودمم هویج و موز چیزهای یبدست زا نمی خورم. چه کار کنم شکمش کار کنه  

مدیر پیج tutoring_room@ آموزش زبان انگلیسی