2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رو سرخ میکنم با گوشت در قابلمه رو میزارم یکم سرخ بشه بعد سبزی از قبل سرخ شده رو میریزم و تفت میدم و نمک و زعفرون ساییده شده میزنم و لوبیا و قرمز رو با دولبوان آب جوش میریزم روش 

یدونه گوجه فرنوی ریز میندازم درسته تو خوروشت

یه ساعت مونده به پخته شدن کامل لیمو عمانی یا غوره میریزم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من خوب سبزی رو سرخ میکنم تا سیاه بشه یکم. بیشتر از نیم ساعت. گوشتم جدا تفت میدم با پیاز رنده شده و.... بعد قاطی میکنم و لیمو عمانی میندازم و فقط یک قاشق رب و یا هیچی.

آب میریزم واسه خودش بپزه  از اونورم لوبیا جداگونه پختم. بعد لوبیام قاطیش میکنم و یکم آبلیمو واسه ترش شدنش.

وقتی خوب جا افتاد و غلیظ شد.

حدود دو قاشق شنبلیله داغ میکنم تو شیرجوش میریزم روش. مزه ش عالی میشه با این گیاه.

پلو هم جداگونه با روغن داغ😋😋

 پیاز داغ و گوشت گوسفند تفت میدیم

بعد ادویه جات اضاف میکنیم

مهم سبزی هس که حسابی باید سرخ بشه

بعد سبزی اضاف میکنیم و لوبیا و لیمو عمانی و یه کم شمبلیله خشک بعد آبش میکنیم و میذاریم بپزه

من یه کوچولو پودر سیر هم اضافش میکنم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من اول از همه سبزی هامو با شعله کم میزارم روی گاز تا سرخ بشن 10 دقیقه ای یکبارم یه هم بزن

بعدش پیازتو سرخ کن گوشتت رو بریز توش هیچی بهش تزن وقتی که گوشتت بپزه رنگ زر میشه تقریبا نیم ساعت اینجوری بزار بعدش در دیگ رو بردار نمک و زرد چوبه یکم و یکم فلفل بزن 

لوبیا و سبزیت هم که تا الان رو شعله بوده بردار بریز رو گوشتا به هَم بزنش سه لیوان آب بریز روش بزار باشه شعله زیاد جوش بیاد وقتی جوش اومد سر دیگ رو بزار زیرشم بکن اندازه دمی برنجدوساعت بمونه یه قرمه سبزی میشه که دستات رو باهاش میخوری🤤دلم خواست

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳    فقططططط دستدات و رسپی های ( جواد جوادی)


معرکه اس


قورمه سبزی هم پخته با همه ی راز و رمزای یه قورمه سبزی درجه یک


برو یوتیوب  جواد جوادی رو سرچ کن، حالشو ببر و واسه همیشه از رسپی های من درآوردی  راحت شو👌👌👌

من اول از همه سبزی هامو با شعله کم میزارم روی گاز تا سرخ بشن 10 دقیقه ای یکبارم یه هم بزن بعدش پیاز ...

ها راستی همون موقع که سبزی هاتو ریختی لیمو امانی هم بریز

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

پیاز تفت میدم بعد گوشت و باهاش تفت میدم زردچوبه  فلفل‌سیاه میزنم و تو روغن تفت میدم بعد سبزی تفت داده شده رو میریزم یخورده شنبلیله خشک هم میریزم بهمراه لوبیا قرمز یا چیتی دوباره تفت میدم و اب میریزم تا بپزه

نیم ساعت اخر ی قاشق رب انار میریزم بهمراه ۲، ۳ تا لیمو امانی


خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من پیازا که سرخ شد گوشت رو میریزم شعله رو کم میکنم تا خوب تفت بخوره بعدم سبزی رو اضافه میکنم و میزارم همچین قشنگ سرخ بشه بعد زردچوبه و فلفل قرمز میزنم بعدم آب میریزم وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنم تا خوب بپزه و جابیفته بعد ۱ساعت ۲تا لیمو عمانی که از قبل سوراخ کرده بودم و تو اب سرد گذاشته بودم رو میندازم توش نیم ساعت اخرم لوبیا چیتی که قبلا پختم رو بهش اضافه میکنم فقط چن تا نکته طلایی داره اول اینکه تو خورشت قلم باشه که همچین خوشمزه بشه دوم اینکه لوبیا چیتی استفاده کن چون لعاب میده و خوشمزه تره  ن لوبیا قرمز و سوم اینکه مدت طولانی بزاری تا جا بیفته یعنی برا شام بخوای ساعت ۱ ظهر بزاری 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

من پیاز قشنگ طلایی سرخ میکنم بعد گوشت رو یندازم توش و تفت میدم درش رو میذارم ک عصاره گوشت در بیاد بعد سبزی از قبل سرخ شده ...من خیلی سبزی رو سرخ میکنم سبز نمیشه سبزیم....میندازم داخلش بعد تفت میدم  میذارم دوسه دقیقه بمونه رو گاز بعد رب اضافه میکنم یک قاشق باز تفت میدم ک رب سرخ شه بعد ادویه میزنم مثل نمک و فلفل و زردچوبه و جوز هندی و عصاره قرمه سبزی و عصاره گوشت  بعد نمک میزنم و به نسبت موادم اب میریزم و میذارم جوش بیاد وقتی جوش اومد درش رو میذارم و زیرش کم میکنم تا  ساعت ۸ شب  البته زیر شعله رو کم میکنم تا جا بیفته . در اخر لیمو عمانی و اب لیمو میریزم داخلش 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792