خداوکیلی چه سوالیه؟ خوب عزیزم ما ک شرایط جسمی روحی عاطفی اقتصادی شمارو ک نمیدونیم چجوری نظر بدیم این یه مسیله شخصیه ک فقط باید خودت تصمیم بگیری شما قراره مسیولیت قبول کنین نه نی نی سایتی ها
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
عزیزم خب گفتم که براساس شرایطم نظربدین سوال کنید منم بگم
خوب الان تمام این شرایطو ک گفتم داری؟ بچه اولت چندستلشه؟ همسرت تو بچه داری همراهته؟
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
ما مستاجرین ولی شغل شوهرم آزاده خداشکر وضعمون خوبه البته عالی نیس خوبه دختر من بچه خیلی خیلی شیطونیه شوهرمم یه مدتی میشه اخلاق وکارای بدی که میکرد و کنار گذاشته
دلم بچه دوم میخواد ولی دغدغه ونگرانی زیاد دارم خدایا خودت همه چیزوoK کن
5 سالشه شوهرم تو اولی قول داده بود کمک کنه ولی دریغ ولی الان میگه اونموقع نادون بودم الان کمکت میکنم ...
پس خوبه شرایط خوبه عزیزم. شوهره من اولی کمک نکرد چون دوربرم شلوع بود ولی دومی سنگ تموم گذاشت همیشه میگف بیار من تلافی میکنم قبلا بچه بودم حالیم نبود ولی خداروشکر الان خوبه.