2777
2789
منم قبله بارداریم هی میگفتم میارم بعدپشیمون میشدم .ولی دیگ گفتم اصلا نمیارم چون دیگ اعصاب بچروندارم ...

فک کنم مهمون سرزده شیرینتره

دلم بچه دوم میخواد ولی دغدغه ونگرانی زیاد دارم خدایا خودت همه چیزوoK کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کسایی که 2 تا بچه دارن لطفا معایبشو ومزیتاشو بگن

عزیزم واسه شمایی که انقدر دوست داری فکر نکنم معایب داشته باشه به نظرم فقط به حرف و خداسته دلت گوش بده و اینکه نظر همسرت انشالله که خیره

خداوکیلی چه سوالیه؟ خوب عزیزم ما ک شرایط جسمی روحی عاطفی اقتصادی شمارو ک نمیدونیم چجوری نظر بدیم این یه مسیله شخصیه ک فقط باید خودت تصمیم بگیری شما قراره مسیولیت قبول کنین نه نی نی سایتی ها

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
زوده فعلا حداقل اگه خواستی بیاری سه سال دیگه بیار  خودتم که خیلی جوونی ومتولد72هستی واسه چیته ...

شوهرم همش میگه دیر بشه ممکنه باردارنشی

خداوکیلی چه سوالیه؟ خوب عزیزم ما ک شرایط جسمی روحی عاطفی اقتصادی شمارو ک نمیدونیم چجوری نظر بدیم این ...

عزیزم خب گفتم که براساس شرایطم نظربدین سوال کنید منم بگم

شوهرم همش میگه دیر بشه ممکنه باردارنشی

اوووووه نه بابا تو همش25سالته من تازه 25سالگی میخوام ازدواج کنم دختر 😁

بالای 40سال خطرناکه والا من که نشنیدم بگن 30سال خطرداره بازم خودت میدونی واقاتون 😉

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
عزیزم خب گفتم که براساس شرایطم نظربدین سوال کنید منم بگم

خوب الان تمام این شرایطو ک گفتم داری؟ بچه اولت چندستلشه؟ همسرت تو بچه داری همراهته؟

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

ما مستاجرین ولی شغل شوهرم آزاده خداشکر وضعمون خوبه البته عالی نیس خوبه دختر من بچه خیلی خیلی شیطونیه شوهرمم یه مدتی میشه اخلاق وکارای بدی که میکرد و کنار گذاشته 

خوب الان تمام این شرایطو ک گفتم داری؟ بچه اولت چندستلشه؟ همسرت تو بچه داری همراهته؟

5 سالشه شوهرم تو اولی قول داده بود کمک کنه ولی دریغ ولی الان میگه اونموقع نادون بودم الان کمکت میکنم اونموقع24 سالش بود

اوووووه نه بابا تو همش25سالته من تازه 25سالگی میخوام ازدواج کنم دختر 😁 بالای 40سال خطرناکه والا من ...

آخه شنیدم جلوگیری طبیعی رحم خشک میشه وباعث نا باروری میشه روشای دیگه جلوگیریجلوگیری با من سازگارنیست

5 سالشه شوهرم تو اولی قول داده بود کمک کنه ولی دریغ ولی الان میگه اونموقع نادون بودم الان کمکت میکنم ...

پس خوبه شرایط خوبه عزیزم. شوهره من اولی کمک نکرد چون دوربرم شلوع بود ولی دومی سنگ تموم گذاشت همیشه میگف بیار من تلافی میکنم قبلا بچه بودم حالیم نبود ولی خداروشکر الان خوبه.