2777
2789

چهارشنبه کلاس دارم 

ساعتای 9 بود با استادم تلفنی صحبت کردم میخواستم مشورت کنم باهاش گفت میشه همون چهارشنبه بعد کلاس صحبت کنیم گفتم اوکی ایرادی نداره ، بعد از استادم پرسیدم چهارشنبه کدوم مبحث تدریس میشه ، گفت فلان مبحث ، که باخودم گفتم خب قبل کلاس بخونم 

الان زیر پتو بودم  خوابم نمیومد یهو رفتم باد صبا ببینم امروز چندمه و چندشنبه ! 

یه دفعه دیدم زده سه شنبه 😨😨😨

هول شدم گفتم خاک تو سرم فردا صبح چهارشنبه اس باید برم کلاس منکه هیچی نخوندم سریع پاشدم لامپ روشن کردم جو گیر شدم همینجوری داشتم میخوندم یهو یادم اومد ساعت از 12 گذشته واس همین تو تقویم سه شنبه زده 😂😂😂 

باز کتابارو جمع کردم رفتم زیر پتو 😂😂

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         

منم گيج كردى 😜

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯