2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا همتون بیاین

176 بازدید | 21 پست

میشه از علائم بارداریتون بگین؟ درد نوک سینه میتونه علائم بارداری باشه؟ فقط نوک سینه هام درد میکنه . ممکنه عوارض پروژسترون باشه؟ لطفا جواب بدین

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
من بارداری قبلم درد نوک سینه داشتم

نمیدونم چرا فک میکنم عوارض پروژسترونه . اخه اقدام درست حسابی ک نداشتم😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد سینه تو بارداری وجود دارہ ولی نمیشه گفت چون درد داری بارداری!  علائم دیگه که میشه ازش ...

سلام سعیده جون خوبی؟ من ک امیدی ندارم امشب دلم خیلی گرفته ی عالمه گریه کردم خسته شدم دگ

آرہ میشه فقط شانست بزنه و تخمک آزاد کنی  دختر خالم با کیست باردار شد که دکترش موقع سزارین براش ...

ی آشنایی امشب اومده بود خونمون ی نی نی ناز داشت اصن دلم نمیخواست ازم جدا بشه وقتی رفتن کلی گریه کردم 😢😭

آرہ میشه فقط شانست بزنه و تخمک آزاد کنی  دختر خالم با کیست باردار شد که دکترش موقع سزارین براش ...

ولی دکتر من میگه با کیست نمیشه باردار شد

سلام سعیده جون خوبی؟ من ک امیدی ندارم امشب دلم خیلی گرفته ی عالمه گریه کردم خسته شدم دگ

سلام عزیزم خدارو شکر 

میدونم انتظار خیلی سخته منم کشیدم از اوّل ازدواجم جلوگیری نداشتم بعد ۱ سال قصد بچه دار شدن داشتم که نمیشد ۲ سال منتظر بودم زن حامله میدیم حسودیم میشد بچه میدیم حسرت میکشیدم چقدر گریه کردم ھمش یادمه اصلا فکر نمیکردم یه روزی منم باردار بشم فقط از خدا میخواستم که آرامش زندگیمو حفظ کنه و آبرومو جلو خانوادہ شوھرم نگه دارہ 

😁
سلام عزیزم خدارو شکر  میدونم انتظار خیلی سخته منم کشیدم از اوّل ازدواجم جلوگیری نداشتم بعد ۱ س ...

حس میکنم شوهرم سرد شده همش دعوامون میشه جدیدا نمیدونم دگ چکار کنم😢

من مشکل تنبلی داشتم مشکلم این بود که تخمک گذاری نداشتم که با امپول ۳ تا تخمک بالغ داشتم فقط یکیش گرف ...

من هم کیست دارم هم تنبلی شدید تخمدان . دگ اصن امیدی برام نمونده

من مشکل تنبلی داشتم مشکلم این بود که تخمک گذاری نداشتم که با امپول ۳ تا تخمک بالغ داشتم فقط یکیش گرف ...

هرماه ۴.۵ تا فولی خوب دارم ولی نمیشه