2777
2789
عنوان

نازک شدن کیسه اب و لکه بینی

160 بازدید | 11 پست

سللاام

دوستان خواهرشوهرم دو قلو بارداره از بد از ظهر ترشح حس کرده و حماقت کرده و پیگیری نکرده تا تقریبا ساعت نه ک میرن بیمارستان و معاینه ک میشه بهش میگن کیسه اب نازک شده و دهانه ی رحمم یک سانت باز شده 

بنده خدا دو قلوهاش تو دو تا کیسه اب جدان حالا بهش گفتن باید طبیعی زایمان کنی شرایطت نرماله

هیچ دردی نداره بنظرتون اگ امپولای فشارو ک بقیه کارارو انجام بدن فردا صب بدنیا میان؟؟؟

الان اواخر هشت ماهگیشه خطری چیزی ک نداره؟؟؟

ممنونم ازتون😍

دارم زندایی میشم ذوق دارم 

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

دقیق چند هفتشه گلم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله به سلامتی زایمان میکنه زندایی خانمحالا ک ذوق داری برامنم دعا کن امضام

ان شا الله نی نیت سالم و سلامت ب دنیا میاد و کیف میکنی 

و خیلی خوشگل مادر بودن و حس کنی ان شا الله 😍😙

یک عدد نیمچه روان شناس..😊
ان شا الله نی نیت سالم و سلامت ب دنیا میاد و کیف میکنی  و خیلی خوشگل مادر بودن و حس کنی ان شا ...

مرسی عزیزم به خاهر شوهرت بگوبرا ماهم دعا کنه سر زایمانش

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂