2777
2789

سونو نسل امید وقت گرفتم اما میگن خیلی استرس میده و این حرفا شوهرم میگه تو هم که استرسی نرو اونجا موندم کجا برم سونو دلیری هم میگن خوبه اما چند تا خانوم که کم هم نبودن تو نی نی سایت نوشته بودن هیزه موندم کجا برم😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه سونوگرافی بعدم نسل امید خیلی با تجربه و دقیقه اگه استرسی ام میده از سر بیتجربگی و خامی نیس ...

یعنی برم نسل امید راست میگی الکی که چیزی نمیگن 

اين همه سنوگرافى؟! مگه حتما بايد جاى معروف باشه؟! من ميرم سر خيابونمون. نزديكم هست، راحتم.

اخه میترسم من سقطم داشتم به خاطر اون حساس شدم جاب خوب برم 

یعنی برم نسل امید راست میگی الکی که چیزی نمیگن  

اره بابا

به چیزای بد فکر نکن اصلا تازه نوبتشم داری

بهتر از این نمیشه

مشکلای جنینا چند دستن ک پرخطرا کاملا واضحن یعنی اسمشو بگه میفهمی طبیعیه یا نه

یه سریارو با شک میگن ک ممکنه برا هرکسی باشه

وجود یه نوده های توی جمجمه جنین ک بعدا جذب میشه

کوچک بودن سر بیش از حد ک منشا بیماری نداره و ژنتیکیه

همینطور بزرگ بودن بیش از حد دور سر که بازم میتونه هیچ ربطی به بیماری نداشته باشه و ارثی باشه

اروم باشو به بهترینا فکر کن

انشا الله نی نیت سالمه و مثه نی نی من تو دلت سرسره بازی کنه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

عززم من دو تا سقط داشتم و الان هم دوقلو باردارم .من شهرستانم ولی سونوگرافی که رفتم خیلی دقیق و ماهر هستش خیلی ها میگفتن استرس میده ولی به هر کی استرس داده الکی نبودش به شوهرم گفتم غیر اون هیچ جایی نمیرم خیلی وقت گذاشت و خدارو شکر که هر دوسون سالم بودن .حالا اگه جاهای خوب استرس بدن چه بهتر باور کن یه جاهایی هستند که بچه تابلو مشکل داره میگن سالمه آخر سر هم بدبختیش فقط برای پدر و مادر بیچاره میمونه به خدا توکل کن و آسوده برو جایی که خوبه .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
اره بابا به چیزای بد فکر نکن اصلا تازه نوبتشم داری بهتر از این نمیشه مشکلای جنینا چند دستن ک پرخط ...

مممنون عزیزم ان شااللله 

پس میرم همون نسل امید یه کم خیالم راحت شد ممنون از راهنماییت 😍😍

عززم من دو تا سقط داشتم و الان هم دوقلو باردارم .من شهرستانم ولی سونوگرافی که رفتم خیلی دقیق و ماهر ...

راست میگی اگه مشکلی باشه و نفهمن خیلی بدتره