2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز برام یه روز خاصه پارسال همین موقع بود که یه خبری شنیدم که زندگیمو که مثل دریای پر تلاطم بود به ارامش نسبی رسون من پارسال همین موقع باردار بودم و درست وقتی هیجده هفته بودم سونو انو مالی دادم تا قبل اون همه چی عالی بود و دکترم راضی بود  کاش اون روز پام می شکست و نمی رفتم تو اون مطب لعنتی رفتم تو مطب و دکتر گفت بخواب رو تخت و تا سونوتو بگیرم تیغه بینی کامل بود و اندازه گردن هم مشکلی نداشت ی نفس راحت کشیدم و‌خدا رو تو دلم شکر کردم و برگشتم به دکتر گفتم مشکلی که نیست دکتر گفت خوشحال نباش فعلا برو ازمایش بده تا بعد خیلی تو ذوقم زد تو دلم گفتم این چه طرز حرف زدن با یه خانم بارداره

گذشت و جواب ازمایشم رسید منو همسرم رفتیم مطب و من تنها رفتم اتاق دکتر تا ازمایش منو دید گفت جنین مشکل داره و سریع باید سقط بشه باور کنید به همین راحتی منو بگو پاهام سست شدن عین تو فیلما اتاق دور سرم چرخید و افتادم رو صندلی کنارم گفتم دکتر یعنی چی برام توضییح بدین متوجه بشم که گفتن جنین سندروم داوون داره و باید سقط بشه که من گفتم از کجا مطمنید که گفت اگه دوست داری سی وی اس بده تا بهت ثابت بشه یه نوع ازمایش هست که یه سوزن بلند از ناف زن باردار می فرستن تو رحمش و یه نمونه می گیرن که ازمایش بشه البته اینها رو دکتر بهم نگفت بعد مطالعه کردم و فهمیدم یه رضایت نامه داد که همسرم امضا کنه منم با چشم گریون رفتم پیشش تا منو دید خیلی نگران شد و زود برگه رو امضا کرد منو همسرم ادم های بی سوادی نیستیم اما واقعا چیزی در این باره نمی دونستیم ولی حیف که بعضی دکترها اینقدر به شعور بیمار توهین می کنن

اره بگو

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

آقا من خوابم میاد سررریع

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !