2777
2789
عنوان

نگاه های عجیب وغریب

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 33 پست
والا من همیشه سعی میکنم ساده بپوشم که زیاد جلب توجه نکنه البته ساده ی شیک زاقارت نه

اخه بعضیا واقعا چن لحظه طول میکشه تا لباسشونو هضم کنی . پس حساسی 

میشه از ته دل برای حاجتام دعا کنی💔💔الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا شما نگاه میکنن

برا ما زل میزنن

منم خیلی بدم میاد 

بیشتر هم زنا اینکارو انجام میدن زل میزنن به آدم اینطوری

😩

😮

منم 😞

به خودمم شک میکنم میگم نکنه باز جیش کردم 

😂😂😂

اخه من کنترل ندارم زیاد بخندم یا عطسه یا...میره شرررری برا خودش.

زیاد بیرون نمیرم از ترسم 

یه بارم توی ایستگاه اتوبوس ازم رفت 

انقدر وایسادم خشک شدم زنگ زدم شوهرم اومد دنبالم 

بیشعور تا یه مدت ازم باج میگرفت😂😂😂😂

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
منم از این نگاه ها دیدم زن های چهل ساله چادری بار ها اینجوری خواستن قورتم بدن منم که کم نمیارم بدتر ...

اخ اخ من فکر میکردم چون چادر ندارم اینطوری نگاه میکنن ولی بعدا دیدم نه اینطوری نیست از بس اخم کردن این شکلی شدن چون کنار خیلیاشون یه دختر بد حجاب دیدم

اخ اخ من فکر میکردم چون چادر ندارم اینطوری نگاه میکنن ولی بعدا دیدم نه اینطوری نیست از بس اخم کردن ا ...

وای نگید تروخدا مامان من چادری هست بیچاره چشماش ضعیفه عینکم میزنه آب مرواریدم گرفته با اینکه عینکش مخصوصه ولی بازم چشماشو جمع میکنه توی هم مثل اخمالو میشه 

ولی زل نمیزنه ها 

مامانم خوبه 

مامانم مهربونه 😂😂😂😂😉

شاید اون خانمه هم این مشکلو داره ☺

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
اگه تو کشور ما قانون بود الان همه مجرم بودن    

تو کشور ما فکر میکنن چون دولت برای خصوصی ترین مسائل انسانی هم دخالت میکنه پس مردمم مجازن فضولی و دخالت بیجا داشته باشن حتی تو پوشش و آرایش دیگران 

طرف به همه خیره میشه کی حوشگله که زشته کی مومنه که خرابه کی لباسش گرونه کی ارزونه اما به خودش توجه نمیکنه که کیه و چیه. فرهنگ عمومی تو آسانسور، مترو، خیابون و... خیلی ضعیفه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
تو کشور ما فکر میکنن چون دولت برای خصوصی ترین مسائل انسانی هم دخالت میکنه پس مردمم مجازن فضولی و دخا ...

دقیقا وقتی دولت خودش زن مردمو برای یه...

سین جیم میکنه از بقیه چه انتظاری داری همه طلبکارن