2777
2789
عنوان

چله بری و همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 9803 بازدید | 114 پست
عزیزم چله نداری شما چون امضاتوکه خوندم پارسال باردار بودی و بچت به دنیا اومده وفرشته شده بالاخره بار ...

الان بعد بارداری اولم دیگه نمیشم واسه همین میگن

ینی اگه یه بار باردار شده باشی نمیشه داشت؟

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
الان بعد بارداری اولم دیگه نمیشم واسه همین میگن ینی اگه یه بار باردار شده باشی نمیشه داشت؟

نه عزیزم اصلا لزومی نداره چله ببری چون یه بارداری داشتی اصلا نگران نباش فقط یه وقتی هست که خدا تایین کرده اون زمان نی نی میاد تو دلت انشالله همه منتظرا حاجت روا شن علی الخصوص اونایی که نی نی هاشون آسمونی شده باشه خدا دامنتو سبز کنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا لزومی نداره چله ببری چون یه بارداری داشتی اصلا نگران نباش فقط یه وقتی هست که خدا تایین ...

ممنون عزیزم که بهم ارامش دادی😘😘😘

ممنون عزیزم که بهم ارامش دادی😘😘😘

قربونت عزیزم😚😚😚

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
درخواست دادم عزیزم قبولم کن

سلام عزیزم حالت خوبه

چیکار کردی تو به اون آقا که شمارشو دوستمون داد زنگ زدی؟

والا من خودم یکی برام سرکتاب باز کرده که گفته این خانم با یکی لز دخترای اطراف یا فامیلش توی فاصله ۴۰ روز ازدواج کردن هم این هم اون چله گرفتشون تا زمانی که باز نشه نه این نه اون بچه دار نمیشن والا وقتی اینو شنیدم مو به اتدامم سیخ شد چون منو دختر داییم به فاصله جهل روز عقد کردیم ۸ ماه بعد به فاصله ۴۰ روز هم عروسی کردیم نه ما بچه دار میشیم نه اونا

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی