2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 104 پست
چقدر هزينه هاي عصب كشي زياد ميديد  اگر غرب تهران هستيد بيايد مطب ما دكتر خيلي قيمت خوب ميگيره& ...

مطب دکتر؟ تو غرب تهران اونم ارزون؟؟ 

😕

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
چند تا دکتر. برا عصب کشی رفتم. گفتن پر کن. عصب کشی انگار داری ریشه درخت رو میکنی. دوسال بیشتر دندون ...

دقیقا منم تجربه دارم بعد سه سال درد وحشتناک با روکش کندم ایمپلنت کردم

جای خوبم رفتم

الان دندونم فقط پر کردم دکتر گفت مماس با عصبه عصب کشی نکن عمر دندون کم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای از کجا بیارم     دندون جلو  هم هست

من كه نيشمو قرار بود فقط پر كنه يهو ديد رسيده به عصب كلا ازم ٦٠٠ گرفت

دكترمم خيلي معروفه كانال ٢ زياد سخنراني كرده

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
چقدر هزينه هاي عصب كشي زياد ميديد  اگر غرب تهران هستيد بيايد مطب ما دكتر خيلي قيمت خوب ميگيره& ...

آدرس  و تلفن بده لطفا عزیزم ممنون❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
آره راست ميگي منشيه دندون پزشكي هم تعريف ميكرد يكسري ها فقط عَصب كشي ميكنن تا دندون درد نكشن ونميان ...

چطور ممکنه ؟

با لیزر عصب کشی میکنن؟

اخه واسه عصب کشی معمولی حفره ایجاد میشه بیس دندون زود از بین میره

چطور ممکنه ؟ با لیزر عصب کشی میکنن؟ اخه واسه عصب کشی معمولی حفره ایجاد میشه بیس دندون زود از بین م ...

آره اصلا ميشكنه دنذون چون حفره عصب كشي عميقه بعدم زود باكتري نفوذ ميكنه به عمق پايه ها

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
ميگن دانشگاه تهران هم خيلي ازرنه هم خيلي حرفه اي هستن زير نظر بهترين اساتيد  امير آباد شمالي ب ...

خیلی دوس دارم پیگیر بشم برم ببینم چه جوریه . فرصت نشده

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱