2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 104 پست
با چي پر ميكنه 🤨 چرا انقد ارزون؟؟؟ موادتون مال چينه؟؟؟ فكر كنم بي حسي تونم چيني باشه كه انقدر ارزون ...

نه عزيز دلم 

ما با بيمه قرار داد داريم اينا قيمتهاي بيمه هست 

مواد را هم كر تري ام امريكا هست 

كار دكتر هم از عالي اًونورتره 

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦

دوستان بنظرم دكترا نميان از دستمزدشون كمتر كنن و كمتر بردارن، مگه عاشق چشم و ابروي ما هستن؟؟؟

فقط از مواد آشغال استفاده ميكنن كه دوباره كاري ميشه 

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چي پر ميكنه 🤨 چرا انقد ارزون؟؟؟ موادتون مال چينه؟؟؟ فكر كنم بي حسي تونم چيني باشه كه انقدر ارزون ...

مواد بی حسی که خیلی مهم نیست ولی مواد پر کردن دندونشون مهمه آمریکایی یا آلمانی باشه که خیلی خوبن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دوستان بنظرم دكترا نميان از دستمزدشون كمتر كنن و كمتر بردارن، مگه عاشق چشم و ابروي ما هستن؟؟؟ فقط ا ...

نه اين دكتري كه من ميرم كلا منصف هست،داداشم چندساله پيشش پركرده هنوز آخ نگفته دندونش

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
مواد بی حسی که خیلی مهم نیست ولی مواد پر کردن دندونشون مهمه آمریکایی یا آلمانی باشه که خیلی خوبن

عزيدم اونم مهمه چون داروي بي حسي تاثير مستقيم رو قلب داره و ضمناا بي حسي عميقي تجربه نخواهي كرد اگر چيني باشه

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
مواد سفید برای پر کردن بهتر از سیاهه درسته؟ چون سیاه مثل اینکه الکترولیت دهان رو جذب میکنه درسته؟

بستگي به دندون داره أصلا بحث بهتر و بدتري نيست 

به نظرتون چرا بعصیا دندوناشون این قدر محکم سالم اونوقت من درسن 23سالگی همه دندونام خراب   &nb ...

ژنتيك خيلي مهمه منم ميتونم بگم همه دندونام تعميريه