2777
2789

از زمانی که آمپول زدن تا زایمانتون چقدر طول کشید؟ زایمانتون سخت تر شد؟ چون دکتر بهم گفت اگه دردت شروع نشه با آمپول زایمانت سخت میشه. ولی آخر هفته گفت بستری میکنم احتمال صد در صد باید با آمپول زایمان کنم چون تاریخ زایمانم عقبتره دردم شروع نمیشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز بسته به بدن خود شما داره پس بجای فکرای ناجور کردن و گوش دادن به حرفای غیر علمی به دکترتون اعتماد کنید حتما همه چیز رو عالی پیش میبرن براتون

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

زایمان اولم با آمپول فشار بود خییییییلی بد و سخت بود

زایمان دومم بدون آمپول فشار بود خییییلی راحت و سریع بود.

البته زایمان اول برای طبیعی همیشه سختتره 

ولی درد آمپول فشار بدتر از درد طبیعی زایمانه

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
خواهر من دردش نگرفت با امپول فشار زایمان کرد  خیلییییی سخت بود  ۱۳ ساعت درد کشید  ...

وای خدا چیکار کنم؟ از اینورم خیلی بارداری سختی دارم راه رفتنم واسم سخته با یه بچه دو ساله. 

همه چیز بسته به بدن خود شما داره پس بجای فکرای ناجور کردن و گوش دادن به حرفای غیر علمی به دکترتون اع ...

بدنم داغونه.  سر قبلی اینقدر پیاده روی کردمو... 12 ساعت طول کشید

سلام گلم من قراربود با آمپول فشار زایمان کنم ولی 8ساعت درد کشیدم و آخر اورژانسی سزارزین شدم چون برای بچه مشگل پیشاوند

توکل به خدا کن 

فقط بگو بچه م سالم باشه اصذار به طبیعی بودن نکن

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
من قبلیو که دردم شروع شده بود 12 ساعت طول کشید.  تازه میگه با آمپول سختتر میشه.  دیگه میمی ...

اول که کلا زایمان دوم تایم کوتاه تری طول میکشه بعد از اونم کلا سوزن برای اینکه زودتر خلاص بشی تموم شه بره...بنظرم دکتره یه چیزی گفته فقط...چون من مامایی خوندم اولین باره میشنوم کسی همچین گفته باشه بله درست که با امپول اگر بدون دلیل استفاده بشه ممکنه مشکل ایجاد بشه ولی با دلایل پزشکی اشکال کخ نداره هیچ خوب هم هست

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
زایمان اولم با آمپول فشار بود خییییییلی بد و سخت بود زایمان دومم بدون آمپول فشار بود خییییلی راحت و ...

خیلی آمپول فشار درد زیاد میکنه و زیاد موثرنیست 

من خیلی درد کشیدم ولی نشد 

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
وای خدا چیکار کنم؟ از اینورم خیلی بارداری سختی دارم راه رفتنم واسم سخته با یه بچه دو ساله. 

دیگه هرجوری هست راه برو 

نقاط فشاری را تحریک کن که دردت شروع بشه 

با توپ فیزیوبال تمرین کن 

خلاصه هرکاری میتونی بکن که دردت بگیره بعد بری بیمارستان

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍