از زمانی که آمپول زدن تا زایمانتون چقدر طول کشید؟ زایمانتون سخت تر شد؟ چون دکتر بهم گفت اگه دردت شروع نشه با آمپول زایمانت سخت میشه. ولی آخر هفته گفت بستری میکنم احتمال صد در صد باید با آمپول زایمان کنم چون تاریخ زایمانم عقبتره دردم شروع نمیشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قبلیو که دردم شروع شده بود 12 ساعت طول کشید. تازه میگه با آمپول سختتر میشه. دیگه میمی ...
اول که کلا زایمان دوم تایم کوتاه تری طول میکشه بعد از اونم کلا سوزن برای اینکه زودتر خلاص بشی تموم شه بره...بنظرم دکتره یه چیزی گفته فقط...چون من مامایی خوندم اولین باره میشنوم کسی همچین گفته باشه بله درست که با امپول اگر بدون دلیل استفاده بشه ممکنه مشکل ایجاد بشه ولی با دلایل پزشکی اشکال کخ نداره هیچ خوب هم هست
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی