2777
2789

سلام دوستان

من شاغل هستم و اصلا انرژی ندارم برم پای گاز بایستم.میخوام بدونم چه وسایلی میتونم بخرم که زحمت آشپزی یا تایم توی آشپزخونه بودن رو برام کم کنه؟ میخوام جهاز بخرم ولی فقط وسایلی رو میخوام که از زحمت آشپزی کم کنه و خسته نشم

در انتظار گودو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوشی لازم داری بزنگی بیرون برات بیارن راحترین راه ممکن😆😆😆😆

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

فقط یه پلوپز همه کاره بگیر که خییییلی به دردت میخوره چون آرام پز هم داره صبح که میری مواد خورشتو همرو با هم بریز داخلش روشنش کن ظهر که میای غذات حاضره خییییلی عالیه. سرخ کن و پلوپز هم داره

شغلت چیخ زود پز.ساندویچ ساز.غذاساز

توی کارخونه کار میکنم.بنیه ی قوی هم ندارم.وقتی میرسم خونه یه دستی به خونه میکشم و بعدش دلم میخواد استراحت کنم😂

واسه همین وسایلی میخوام که کارمو راه بندازه وقت و انرژی کمتری مصرف کنم

در انتظار گودو

مولتی کوکر بخر عزیزم مارک کیچن اید با همزن سرچ کن اطلاعاتش رو بخون 

این همزنش خیلی تاثیر داره روسرعت آشپزی خودش غذارو هم میزنه 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم