2789
عنوان

مشاورم تو زرد از اب دراومده😭+لعنت به فساد

| مشاهده متن کامل بحث + 5066 بازدید | 183 پست
چقدر بد نوشتی اون خ  ها یعنی چی

یعنی خیلی

آبجیمون خستس

ب خیلی میگ خ

سلام چطوری هم میشه

س چ😐

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت فقط وسايلامو برداشت و هي ميگف وايسا٠ و من اومدم تا رسيدم خونه يهو از حال رفتم٠ شوهرمو برد بيمارستان و گف به شوهرم گفتم ميخواسن خفت گيري كنن٠٠ گف شوهرم دوسته اين مرتيكس و چند سالع كه رفت و امد خانوادگي داريم و شر به پا ميشه

مرا عهديست با جانان♥️🦄
تا تهشو خوندم اینو اخراجش کردن خواسته با شایعه طرف رو خراب کنه فقط همین و لازم نیست حرفشو باور کنی ت ...

اره به نظر منم اینو گفته که دیده موقعیت خودش خراب شده موقعیت اونم بکشه پایین 

البته ممکنه😐

من یه اموزشگاه میرفتم یکی از منشی ها و  مشاور ریخته بودن رو هم 😐😀ولی خیلی بهم میومدن 😁

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
تا تهشو خوندم اینو اخراجش کردن خواسته با شایعه طرف رو خراب کنه فقط همین و لازم نیست حرفشو باور کنی ت ...

بله کلا تو فضایه آموزشی مخصوصا در مورده استادا و مشاورایه کنکوری از این جور شایعه ها زیاده

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍

يه اقايي از تهران ميومد و حسابي از اين مشاوره ها ميداد و رياضي درس ميداد و شده بود خفن٠ منم كه بابام عشق پزشكي بود، منو فرستاد پيشش٠٠ ما گروهي ميرفتيم٠

مرا عهديست با جانان♥️🦄

نه چرا این جور فکر میکنی 

چرا بخواد دختره با ابروی خودش بازی کنه ،یعنی به دروغ گریه کنه

و به دروغ همچین حرف هایی بزنه .خیلی بدبین ید .

من بعید می دونم ،کسی همچین چیزیو دروغ بگه .

من یه اموزشگاه میرفتم یکی از منشی ها و  مشاور ریخته بودن رو هم 😐😀ولی خیلی بهم میومدن 😁

اصولا همه آموزشگاه ها اینجوریه

من ک تا الا هر چی دیدم اینجوری بود

سر 3-4 ماه هم منشی رو اخراج میکردن یکی دیگ جایگزین میشد

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه