2777
2789
عنوان

فال قهوه راسته؟ کسی انجام داده؟

2941 بازدید | 191 پست

چقد حرفایی ک زدن درستداز اب دراومده؟

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه همه میگیرم میگن درسته ولی واسه خودم نمیتونم بگیرم کسی اینجوری هس😕

اینتزنتی میگیری گلم؟

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
من واسه همه میگیرم میگن درسته ولی واسه خودم نمیتونم بگیرم کسی اینجوری هس😕

بیا و خواهری کن برا من بگییییییر😉😉😉😉😉🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
ن عزیزم وقتی همه جمع میشیم تفریحی

اهان حالا دور هم جمعیم میشه واسه من بگیری لطفااااااا😉😉😉

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
50 50 چای و شمع خیلی. درسته ولی من کسی رو ندارم

اون چجوریع؟شما انجام دادی

؟

بیا و خواهری کن برا من بگییییییر😉😉😉😉😉🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم من الان بیرونم از کجا قهوه بیارم بگیرم باز خورده بودی از رو عکس بهت میگفتم

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

عزیزم من الان بیرونم از کجا قهوه بیارم بگیرم باز خورده بودی از رو عکس بهت میگفتم

واااای الان سه سوت درست میکنم عکسشو برات میفرستم 😁😁😁اوکی؟ خیلی علاقه دارم اخه🙄🙄

من ۹ میرسم خونه ریپلایم کن

عزیزم هروقت تونستی و حالشو داشتی یکی برا من میگیری؟