2777
2789
عنوان

امام زمان(عج) عاشقتمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 8531 بازدید | 49 پست
مامان دو قلوها به جون دخترم تاپیکتو خوندم اشکام سرازیر شد.. الان با گریه برات مینویسم.‌‌.. تورو خدا میری فم خیلی برام دعا کن.. خیلی دلشکسته ام‌.. به امام زمان بگو فقط ازش میخوام تا شب عروسی دختر دو سالم یه شب حتی یه شب بین منو دخترم جدایی نندازه... دخترمو خوشبحت و عاقبت بخیر کنه... اسم دخترم هانایت.. خیلی برا منو دخترم دعا کن‌.‌ قربونت برم عزیزم ‌..
مامان مهتاب جان من قم هستم.خواستی شماره بدم شاید شب خسته بودین برای خواب در خدمت باشیم.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم به خدا اکه لایق باشم برا همتون دعا میکنم بچه ها-اسم همتونم نوشتم- ان شالله حاجت همه رو اقا بده که مطمئنم میده-من برم با اجازتون وسایل سفر رو اماده کنم -ممنون بچه ها -حس خوبی داشتم گفتم باهاتون در میون بزارم-
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
تورو خدا منم دعاااااا کن خیلی التماس دعااااااا
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
یاسان جان ممنون عزیزم-دوستم ساکن قمه قراره بریم اونجا مزاحمشون شیم عزیدم-خوش ب سعادتت-من ارزومه ساکن قم باشم-
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
سفرتون بیخطر خوش بگذره. مسافت مهم نیست مهم دله که شما نزدیکتری.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خوشا به سعادتت و صافی و شکستگی دلت... التماس دعا اسم منم اونجا ببر لطفا. یادت می مونه. چند تا حاجت دارم که آقا خودش می دونه.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزمی چقدر خوشحال شدم خدا رو صد هزار مرتبه شکر منو هم دعا کن لطفا
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..