2777
2789
عنوان

امام زمان(عج) عاشقتمممممممم

8531 بازدید | 49 پست
سلام بچه ها یادتونه چند روز پیشا کاربر "پرگل" یه تایپیک زده بود توش نوشته بود از عریضه نوشتن به اقا امام زمان کلی حاجت گرفته، اون روز خیلی به دلم نشست حرفش، تصمیم گرفتم برای اقا عریضه بنویسم
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
منم دعا میکنی اجی بعد دوتا سقط تو ماهه بالا باردار شدم...با یه دل شکسته ولی الان یکمی دل وکمرم درد میکنه... قلبم داره وامیسته... تروخدا دعام کن

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان تو دوره ای از زندکی هستم که چپ و راست داره مشکل می باره همه جوره مشکل دارم مالی ،با همسرم، برا کارم،خلاصه خیلی... چند روز هی میخاستم عریضه بنویسم حسش نبود تا اینکه دیروز ظهر که دلم خیلی کرفته بود وقتی دوقلوها خواب بودن یه کاغذ و خودکار برداشتم و شروع کردم نوشتن هم متن فارسیش هم متن عربیش که پرگل جان گذاشته بودن تو تایپیکشون موقع نوشتن همش حس میکردم این کاغذ می رسه دست اقا گریه ام میگرفت ،حاجتتمو نوشتم و گذاشتم لای یه کاغذ دیکه و روشو چسب زدم و گذاشتم لای قران
بعد همش داشتم به این فکر میکردم که حالا من کجا اب روان پیدا کنم که این نامه رو بندازم تو اب-اینم بکم من چند ماهه با شوهرم مشکل دارم تا پای طلاقم رفتیم اما خدا نخاست جدا شیم یعنی شوهرم خیلی باهام سرده این چند وقت-حالا دیشب یه هو نصف شب شوهرم منو صدا کرد اونم با مهربونی -گفت خواب دیدم رفتیم قم فردا وسایلو جمع کن میریم قم
خب عزیزم بگو
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
تموم شب داشتم ب این فکر نیکردم که اقا منو طلبیده که برم عریضه مو بندازم تو چاه مسجد جمکران-خیلی خوشحالم-
وای چه عالییییییییییییییییییی. امام زمان قربون دل مهربونت برم.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
مارال جان حتما حتما دعات میکنم عزیزم-بچه ها هر حاجتی دارید از خود امام زمان بخاید ما ها بی صاحب نیستیم یه امام حی و حاضر و مهربون داریم که همیشه به حالمون اکاهه
خداروشکرررر خوش به سعادتت عزیزم انشالله حاجت روا شی
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
ایشالا شما و همه حاجت روا بشین اگه یادت نرف برا منم دعا کن ممنون
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش