2777
2789
عنوان

زایمان بی درد ب روش اپیدورال

316 بازدید | 66 پست

دوستای عزیزم ک این روش رو برا زایمان تجربه کردن ممنون میشم بیان تجربشون بگن. دکترم خیلی تعریف میکرد ولی چندتاشنیدم اذیت شدن.

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انحام دادم هیچ مشکلیم نداشتم خداروشکر

زایمانت طولانی تر نشد.کسل و خواب الود نبودی؟بعد عوارض نداشت؟

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

برای من انجام دادن اما من که کلی درد کشیدم اگه این زایمان بی درده بادردکدومه؟ 🙄

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

نکن خواهشا اینکارو...دوستم تازه زایمان کرده به همین روش...طبیعی اسمش روشه و با درد بچه میاد بیرون وقتی بی حس کنن چه فایده داره مدت زایمانت طولانی میشه زور زدن سخت میشه دوست من از 10 صبح دردش گرفت 10 شب بدنیا اومد بخاطر آمپول الان کمر درد شدید داره...نکن خواهر...

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
من نکردم، خیلی ضرر داره، بعدشم دیگه اون طبیعی نمیشه که... زایمان کاملا طبیعی خیلی بهتره

ضرر ازچه نظر؟

زایمان منم با اپیدورال بود مشکلی نداشتم

یکم توضیح میدید؟

بایدتا۵سانت دردبکشی بعداپیدورال میکنن من خواستم انجام بدم دکترتوبیمارستان نبودولی خوب شدانجام ندادم چون تا۵سانت دردمیادبعدسریع بازمیشه وفول میشه بعدش فقط حس زورداری تادرد

بایدتا۵سانت دردبکشی بعداپیدورال میکنن من خواستم انجام بدم دکترتوبیمارستان نبودولی خوب شدانجام ندادم ...

جدی؟ینی دردات تا ۴ سانت باز بشه سخته؟