2777
2789

هفته های اول بارداری ام خیلی بدجور نفخ دارم مدام تو دلم پیچ میخوره میترسم نعنا بخورم میگن رحم و شل میکنه شما چه کار میکنید که بدون دارو برطرف بشه؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه از علائم بارداریتون بگین؟

من اوایل یکم تهوع داشتم که با بوی شیر داغ یبار بالا آوردم هنوز نمیدونستم باردارم. بعدش شروع شد معده درد و نفخ و دردناک و سفت شدن سینه هام. و عدر میخوام ترشحات زیاد زیر دلمم درد میکرد اما لکه بینی نداشتم 

من اوایل یکم تهوع داشتم که با بوی شیر داغ یبار بالا آوردم هنوز نمیدونستم باردارم. بعدش شروع شد معده ...

فقط نوک سینه هاتون درد میکرد یا تمامش؟ من دوسه روزه نوک سینه هام درد میکنه و نفخ دارم خداکنه حامله باشم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
تا هفته ١٢،١٣همينه بعدش خودش رفع ميشه عزيزم منم همينطوري بودم

ممنون عزیزم واسه من افتضاحه هرچی میخورم شروع میشه آبرو نذاشته برام 😐یعنی درمانی نیست غیر از عرق نعنا

فقط نوک سینه هاتون درد میکرد یا تمامش؟ من دوسه روزه نوک سینه هام درد میکنه و نفخ دارم خداکنه حامله ب ...

اول نوکش حساس بود بعد کلش مثل سنگ شده چرا بیبی چک نمیزنی برا من و دو روز قبل پری نشون داد خط کمرنگ بود 

فقط نوک سینه هاتون درد میکرد یا تمامش؟ من دوسه روزه نوک سینه هام درد میکنه و نفخ دارم خداکنه حامله ب ...

ایشالله که باردار باشی عزیزم ولی کلا بگم علائمش انقدر تابلوه که خودت شک میکنی یعنی متفاوت با حالتای دیگه ست

اول نوکش حساس بود بعد کلش مثل سنگ شده چرا بیبی چک نمیزنی برا من و دو روز قبل پری نشون داد خط کمرنگ ب ...

من یکم باید پریود بشم حقیقتش اصن امیدی ندارم اخه کیست دارم 😢😭

ایشالله که باردار باشی عزیزم ولی کلا بگم علائمش انقدر تابلوه که خودت شک میکنی یعنی متفاوت با حالتای ...

من هرماه کلی علائم دارم خواهر ولی خبری نیس😢

ممنون عزیزم واسه من افتضاحه هرچی میخورم شروع میشه آبرو نذاشته برام 😐یعنی درمانی نیست غیر از عرق نعن ...

نه نداره تا هفته ١٢يكي از علايم همين نفخه

سعي كنچيزهاي نفاخ نخوري كه كمتر اذيت بشي