2777
2789
بدتر اینکه اون خونه بزرگتر نداره؟؟ بچه میره از بچه دورتو قرض میگیره!!! خودشون هم مرض دارن عمه خانوم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂خدانکشتت😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا پیگیر اینجور مسایل شدی ؟؟؟  من میخوام کانال عوض کنم و میبینم کنترل دوره مثل گربه کمین می ...

منو چی میگی ک دیشب پروسه خاموشی لامپ تو خونه داشتبم.من و شوهرم یکی از یکی دیگه فراختر و تنبلتر.

با بالش میزدیم ب کلید پریز ک خاموش بشه.اخرش من خودمو زدم ب خواب و شوهرم مجبور شدخاموش کنه🙊🙊🙊👽👽👽👽

اونایی که میگن خوب نگاه نمیکردی خوب میزدی یه کانال دیگه  خداییش چرا ما همیشه به حای راه درست ر ...

😍آخيش حرف دلم رو زدی مرسی 

منم همینو میگم چرا از ی چیزی ک بدمون میاد و میدونیم اشتباهه نباید انتقاد کنیم

خییییلی عوووق 😐حالا مگ بقیه تبلیغاتشون خوبه خانمه میره تو مغازه جامبو طرف میگ واس تخفیفاته ک میاین ...

دقیقا من همینجا هس ک از کلمه خاص خودم برای این خانم مونالیزا استفاده میکنم ک  ........ تو حلقت

خییییلی عوووق 😐حالا مگ بقیه تبلیغاتشون خوبه خانمه میره تو مغازه جامبو طرف میگ واس تخفیفاته ک میاین ...

😂😂😂😂😂شبیه اوسکولاس😂😂داداشم هر وقت اینو میبینه کانالو عوض میکنه زیر لبش میگه گمشو اوسکول😂😂😂

منو چی میگی ک دیشب پروسه خاموشی لامپ تو خونه داشتبم.من و شوهرم یکی از یکی دیگه فراختر و تنبلتر. با ...

دمتون گرم مثل مایین😂

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
بدتر اینکه اون خونه بزرگتر نداره؟؟ بچه میره از بچه دورتو قرض میگیره!!! خودشون هم مرض دارن عمه خانوم ...

اون خونه از ریشه  بیصاحابه خواهر من.خونه ای ک سنده خانم عمه خانم بخاطر وسواس تخمیش بهونه میگیره رو باید اتیش زد.😐😐😐😐

آخه در مورد ما مردم چی فکر میکنن، در مورد سطح شعورمو ن چی

خیلی ببخشییییید.داداشم همیشه میگه اینا مارو گاو فرض کردن😕

اخه کفشای تنتاک ک هفتادتومنه عیییییین همونا عیییییین همونا خریدم بیستو پنج😕😕 همش چرتو پرته

😍آخيش حرف دلم رو زدی مرسی  منم همینو میگم چرا از ی چیزی ک بدمون میاد و میدونیم اشتباهه نباید ...

من خودم الان نزدیک به دوساله سعی میکنم حرفم رو مودبانه و درست بیان کنم شاید کمی عصبانیت هم قاطیش بشه که اونو باید جلوی خودمو بگیرم و توجیه پذیر نیست و به اعصاب ادم ربط داره 😀😀

اما نگفتن و بی تفاوت موندن مثل مرده ای هست که راه میره و غذا میخوره و میخوابه 😞😞

خلاصه ک خانها من سعی خودم رو کردم بازم هر چند وقت ی بار پیام رو میفرستم شمام دوست داشتین ادامه بدین ب بکی از بچه ها قول داده بودم بیام نتیجه شو اعلام کنم خلاصه ک فعلا این بود جوابشون 

اینم شماره پیامک شون هر کسی دوست داشت بزنه 3000555

خلاصه ک خانها من سعی خودم رو کردم بازم هر چند وقت ی بار پیام رو میفرستم شمام دوست داشتین ادامه بدین ...

فحشم میشه براشون بفرستم😂😂😑😅😆؟