2777
2789

سلام دوستان دیروز رفتم سونو ۴ بعدی دکتر سونو گراف بهم گفت زود اومدی باید ۱۸ هفته می اومدی دکتر خودم الان نوشت ۱۶ هفته و ۵ روز هستم ولی گفت ۹۹ درصد بچه ات دختره برای کسی پیش اومده اشتباه گفته باشن؟ هم دلم‌میخواد خرید کنم هم شک دارم 

چهار بعدی و اشتباه اونم تو این سن 

نه فکر نکنم شاید دکترت دکتر نیست 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هركي بهش ميگن دختره هي ميپرسه كه ممكنه اشتباه باشه؟؟؟؟ نخير درسته ٤بعدي

من خودم همیشه دوست داشتم دختر باشه 

از بس این اطرافیان میگن علائمت شبیه دختر نیست آدم شک میکنه

چرا هركي بهش ميگن دختره هي ميپرسه كه ممكنه اشتباه باشه؟؟؟؟ نخير درسته ٤بعدي

من وقتی گفت دختره از ذوق و خوشحالی بلند هین کشیدم دکتر فکر کرد از روت حتی افتادم 😬😬😜بعدشم گریم گرفت از بس خوشحال بودم وقتی از اتاق رفتم بیرون فکر کردن مشکلی دارم چند تا زن اومدن طرفم گفتن چی شده گفتم از خوشحالیه وای بچم دختره 😍😍😍😍بعدش خندیدم همه برام صلوات فرستادن بعدشم رفتم هم برای مراجعه کننده ها هم دکتر و پرسنل شیرینی خریدم 

تو هفته ۱۸بازم دلم طاقت نیاورد تو هفته ۲۲دوباره رفتم سونو برای اطمینان بیشتر 😊😊❤️❤️❤️خدایا ممنونم ازت بابت این عروسیم ۱۰دی پا رو چشمام میزاره عروسک خونم

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
من خودم همیشه دوست داشتم دختر باشه  از بس این اطرافیان میگن علائمت شبیه دختر نیست آدم شک ...

برا من دختره و انقد ديدم كه تو اين سايت ناليدن از دختر دار شدن كه ديگه حساس شدم...بدم مياد يكي بناله بگه چرا دختره؟؟

به جان خودم من الان فققققط سلامتيه دختر نازمو ميخوام...

همين الان تو يه تاپيك خوندم شوهرم گفته مادرمم بميره هم من نميرم خاك سپاريش...همچين پسري رو قد سال سياه هم نمييييخوااااام...

تازه مادرش سكته هم كرده بود

اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
يه بار نديدم به طرف گفته باشن پسره بعد بياد بگه ممكنه اشتباه گفته باشن؟

چرا من تو آن تی  یه خانم تو سایت گفت احتمالا پسره اون شب تا صبح نخوابیدم تو تاپیکامم مشخصه خدا منو ببخشه چقد کریه کردم 

حرفای اطرافیانوولش کن  اونا ۹۹ نه درصد ب همه باردارا نیگن پسر میاری

من اصلا دوست نداشتم پسر بیارم ولی خوب وقتی باردار شدم دیگه برام‌مهم نبود جنسیتش ولی هی میگن ویار نداری پسره اینطوریه پسره اونوقت من میگم نکنه اشتباه شده باشه خواستم ببینم برای کسی پیش اومده

شاید چون برای پسرا واضح مشخصه

نه توي ان تي بشون ميگن٥٠٪‏پسره بعد ديگه ولللل نميكنن كه اره اين پسره.

اه بدم مياد از اين مادراي پسر دوست😷

اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
 شاید چون برای پسرا واضح مشخصه

امضای منو بخون گلم متحول میشی

برا من دختره و انقد ديدم كه تو اين سايت ناليدن از دختر دار شدن كه ديگه حساس شدم...بدم مياد يكي بناله ...

وای نه من همیشه عاشق دختر بچه ها بودم خودمم معلمم دخترها رو بیشتر دوست داشتم اما تو بارداری فقط سلامتیش برام مهمه اینو برای خرید کردن پرسیدم که صبر کنم یا مطمئن باشم