2777
2789
 علی اقاالان 15روزه اول 6روز تب کرد با Esr75بستری شد cbcهم15 بود بعد مرخصش کردن گفتن ویروس خودش ...

سلام به امید خدا اره خوب میشه ولی چرا یه دکتر دیگه نمیبریش ازمایش CBC Vرو عکسشو درست میگذاری چون قسمتی که درصدهای نوتروفیل و ... زده مشخص نیست 

سلام به امید خدا اره خوب میشه ولی چرا یه دکتر دیگه نمیبریش ازمایش CBC Vرو عکسشو درست میگذاری چون قسم ...

علی اقابی زحمت ببینین ازمایشاشاشو ببخشید الان میذارم

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت و کم خونی گلم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اینودیدم ببینید قسمت کناریش هست خوب نیفتاده نوشته به انگلیسی NET/LYM/MIXاون قسمت هم عکسشو بگذار

علی اقاببخشیدمزاحم میشم توصفحه اول دوتاازمایش قبلشم گذاشتم ببین بهترشده یانه

اره الان دیدم .خوبه جوابش ولی هنوز عفونت برطرف نشده نشون میده.این افزایش گلبول سفید علتش بیماری هست که الان درگیره .همین ازمایش رو ببرید تا یه دکتر دیگه کوچولوتونو ببینه .نگران نباشید .چیز نگران کننده ای نیست 

اره الان دیدم .خوبه جوابش ولی هنوز عفونت برطرف نشده نشون میده.این افزایش گلبول سفید علتش بیماری هست ...

ممنوت خدا خیرتون بده

[QUOTE=77241830]ممنوت خدا خیرتون بده[/ ممنون حق کاری نکردم .ولی حتما دکتر دیگه ای بچتونو ببینه  ...

دارم میبرمش.  مرسی بازم😢بازتب کرده