2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروززدم خشک شدپررنگ شدنمیدونم باردارم یان؟توتاپیکام هس

❤❤❤❤❤❤❤❤

دلبرا دوتا تجربه تازه دارم گوش کنین

اگه ۵دقیقه اول بعد ریختن خطو دیدین هرچند خیلی کمرنگ باردارین صددرصد

اگه بعد ده دقیقه خط تی که قبلا نبودو دیدین منفیه . کاذبه

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤

عزیزم انشاالله که بارداری زودبیبی چک گذاشتی دیگه.حداقل یک هفته صبرکن توموعدت تست کن انشاالله که مثبته

منم یک ونیم ساله منتظرم 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
❤❤❤❤❤❤❤❤ دلبرا دوتا تجربه تازه دارم گوش کنین اگه ۵دقیقه اول بعد ریختن خطو دیدین هرچند خیلی کمرنگ ب ...

ینی خیلی خیلی کمرنگم قبوله من عکس بی بی چکم توتاپیک آخریم هس میشه ببینی چیه

بسه تمومش کن 😣😔😭
ینی خیلی خیلی کمرنگم قبوله من عکس بی بی چکم توتاپیک آخریم هس میشه ببینی چیه

آره خیلی خیلی کمرنگ هم باشه ولی همون موقع ریختن ادارار بیاد مثبته من سر دخترم همینجوری بود زود زدی بخاطر اون کمورنگه

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤

من دیدم هاله رو،،،اگه تا ده دقیقه هاله انداخت درسته،،،ولی خیلی زوده،،،ایشالا فردا پررنگ تر میشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،