2777
2789

چه اخلاقایی مثلا؟

یه مورد مثال بزن

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اخلاقایی مثلا؟ یه مورد مثال بزن

مثلا ی کارایی میخوام بکنم میگه حتما باید با من هماهنگ کنی. یا ب دوستام پیام میدم میگ من باید بخونم یا یا وقتی بسته اینترنتی میزنم هر روز میاد چک میکنه و میگ درست مصرف کن نمیدونم چرا اینجوریه مشاوره هم رفتیم ولی درست نشده

اگر دوسش داری باید با گیر دادنش کنار بیای البته کم کم درست میشه متاسفانه بعضی مردا اینجورین،چند وقته ازدواج کردی؟هر مردی ی قلق بخصوصی داره،هر کسی خودش بهتر میداند با شوهرش چطور رفتار کنه که مثلا عصبی نشه کمتر گیر بده...

مثلاچه گیرایی؟چون شوهرمنم اوایل ازدواجمون خیلی گیرمیدادبه حجاب وآرایش واینکه زیادجایی بلندصحبت نکنم ونخندم و.....خیلی رواعصاب بود..ولی حالابعد7سال زندگی تازه یه2سالی هست یکم بهترشده ولی منم شدم همونی که خودش میخواست یعنی اخلاقاش حسابی دستم اومده دیگه میدونم ازچی خوشش میادوازچی نه..کارایی که میدونم ممکنه ناراحت بشه نمیکنم..خیلی احترامشودارم چون عشقمه وواقعاالان درک میکنم اون گیردادناشو..چون براش خیلی مهمم روم تعصب داره...شماهم حتماهمینطوره واستون

مثلا ی کارایی میخوام بکنم میگه حتما باید با من هماهنگ کنی. یا ب دوستام پیام میدم میگ من باید بخونم ی ...

خوب این رفتارش آزار دهنده هست به روان آدم آسیب میزنه باهاش صحبت کن بگو من اذیت میشم با این اخلاقات بچت که نیستم اینجوری چکم میکنی با زبون نرمش کن حتما اونم درست میشه، 

مثلاچه گیرایی؟چون شوهرمنم اوایل ازدواجمون خیلی گیرمیدادبه حجاب وآرایش واینکه زیادجایی بلندصحبت نکنم ...

شوهر منم اینجوری هست  رو ارایش و لباس ولی توی زندگی وقتی منم شریک زندگیشم پس حق حقوق من کجا میره خواسته های من چی میشه؟

پس فعلا گوش بده بهش چی بگم بهت عادت میکنی دیگه بعد از ی مدت اولش سخته اونم کم کم بیخیال میشه ببینه ت ...

امتحان کردم ی مدت گوش میدم فک میکنه برده گرفته بجای زن. اره  مشاوره هم رفتیم ولی تاثیر نداشته.