2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه میاید..

53 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من رویانفس سابق هستم این کاربری جدیدمه...

دوستان یه کمک ازتون میخواستم...راستش من توی محیط کار یا خانواده و کلا هر جا هر حرفی که میزنم بعدش تا چندوقت همش خودمو سرزنش میکنم که چرا اینو گفتم...چرا این حرفو زدم...یعنی هرررر حرفیا...خیلی عذاب میکشم از این موضوع...مثلا الان سر صبحانه با همکارای آقا و خانوم نشسته بودیم بحث رقصیدن عروس داماد در عروسی شد و من گفتم عروس داماد باید شاد باشن..بعد گفتم من تو عروسی خودم یک دقیقه ننشستم همش وسط بودم(جو شرکت خیلی صمیمیه دوستان)...بعد پشیمون شدم...گفتم حرفم بچه گانه و سبک بود...  همش همینجوری با سرزنش هام خودم و همسرمو دیوانه میکنم...

عزیزم از زندگیت لذت ببر حرف‌مردم‌اونقدر برات مهم نباشه که‌خدای‌نکرده زندگیت‌خراب‌شه‌و‌مهم تر ازهمه‌روح وروانت اسوده باش 

موفق باشی

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
عزیزم از زندگیت لذت ببر حرف‌مردم‌اونقدر برات مهم نباشه که‌خدای‌نکرده زندگیت‌خراب‌شه‌و‌مهم تر ازهمه‌ر ...

به خدا خیلی خودمو درگیر میکنم...همش میگم الان راجع بهم چی فکر میکنن بقیه..نکنه سبک باشم..نکنه عاقل به نظر نیام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خیلی خودمو درگیر میکنم...همش میگم الان راجع بهم چی فکر میکنن بقیه..نکنه سبک باشم..نکنه عاقل ب ...

نه اینجوری زندگی کردن زندگیو به کامت تلخ میکنه بهتره پیش یک مشاور بری عزیزم

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

چرا اینقدر خودتو قضاوت میکنی ؟ همه ادما حرف چرت و پرت میزنن 😁 بیخیال بابا اصلا کسی بهش فکرم نمیکنه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ما خیلی توصیه از بزرگان دارین،در مورد فکر کردن قبل از حرف زدن و کم حرف زدن،با خودتون تمرین کنید،بعد از مدتی عادت میکنید که قبل حرف زدن فکر کنید و سنجیده حرف بزنید،آدم های موقر حرف زیاد نمیزنن و حرف اگه بزنن سنجیده و زیبا میزنن

مشخص آدم عاقلی هستین که متاسفانه تحت شرایط و تاثیر اطرافیان توجه به این مطلب رو که باید سنجیده سخن گفت رو فراموش کردین،چون آدم های زیادی هستن که روزانه حرف های به درد نخور و هجو زیاد میزنن ولی به قول معروف ککشون نمیگزه،حتما به صورت جدی دنبال رفع این مسئله باشید مثلا روی یخچال یه مطلب که یادآور هست بنویسید و بچسبونید،یا تو گوشی یاد آور بزارید،صبح که میخواین برین سر کار قبلش یه یادآور بزارید که یادت باشه سنجیده صحبت کن.تمرین

یا نگو یا بهش فکر کنکن.ولی من خودم به این نتیجه رسیدم که کلا هرجا نشستم فقط شنونده باشم

من خودم اینو شدیدا قبول دارم که کم گوی و گزیده گوی چون در...ولی اینی که کلا حرف نزنی هم زیاد جالب نیست..