2777
2789
عنوان

پریودی ولی علائم بارداری

487 بازدید | 16 پست

من وقتی پریود میخوام بشم قبلش یه چند مدت حالت تهوع دارم سینه هام تیر میکشه احساس میکنم یه چیزی تو شکمم هست که راه میره سردرد میگیرم سرگیجه میگیرم ضعف شدید میشم هی میگم الان خوردم چرا دوباره گرسنه هستم لبهام پوست پوست میشه و خیلی هم تشنه میشم اینها کم و پیش علایم بارداری هستن همش به این امید که باردار میشم خوشحال میشم ولی هر بار پریود میشم شما هم اینطوری هستید 

بعد هم تا دو روز اندازه یه بند انگشت کمتر لک میشم بعدش پریودیم شروع میشه نمیدونم فوبی گرفتم از بس به بارداری فکر کردم چون قبل از ازدواج این مدلی نبودم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا علایم سندروم پیش از قاعدگی هست که کاملا شبیه بارداریه و اکثرا تجربه میکنیم اما در زمان اقدام تو ...

نمیدونم شایدم چون بهش توجه میکنم اینطوری میشم شاید حرفت درست باشه 

آخه من قبلا پاهام یه طور خاص درد میگرفت و چند تا جوش میزدم میفهمیدم میخوام پریود بشم ولی الان کلا علایم فرق کرده یادم رفت بگم به شدت به بو حساس میشم بوی اسفند در امد پری شب قشنگ بالا آوردم هر کی کنارم باشه شک میکنه یا میخوام آب بخورم انگار بو میده نخورم بوها را خیلی زود میفهمم انگار فوبی گرفتم دیونه شدم از بس به بارداری فکر کردم

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
اینکه پریود مبشی دلیل بر این نیست ک باردار نیستی...دوست م سه ماه تموم پریود میشد تااخرفهمید سه ماهه ...

من که هر بار بی بی میزنم منفی میشه کار دیگه ای هم نکردم که بفهمم باردارم یا نه چون شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد رعایت نمیکنه که خوب بشه بعد عمل کارهای کرد که اسپرمش دوباره ضعیف بشه مثل قیلون کشیدن که با روان من بازی میکنه خودمم از بس دکتر رفتم و دوا و هورمون خوردم مثل بشکه شدم دیگه منم از این ماه دکتر نرفتم تا یه کم حالم بهتر بشه شاید لاغر بشم  ان شاالله نفس بکشم 

دقیقا منم همینطوریم

خیلی سخته شما هم میخواید باردار بشید؟

آره عزیزم یکساله اقدامم

خدا بزرگه عزیزم انرژی مثبت رو هیچ وقت از خودت دور نکن شک نکن بارداری اتفاق میفته

بچه ها بتای مشکوک مثبت میشه

میگن اگه مشکوک بود باید یه روز صبر کنی بعد دوباره بری آزمایش بدی