2777
2789
عنوان

کمک فوری در مورد سرطان

317 بازدید | 22 پست

سلام کسی دکتر متخصص سرطان که میگند تو ابیک رو میشناسه؟؟

اطلاعاتی ازش داره؟ 

میشه بگین لطفااا

ضروریه

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خیلی گنگ گفتن کلا هم ک ج ندادن دیگه!! نمیدونم  

منطورشون دکتر تک دهقان  هست که در مورد داروی درمان سرطان به نتیجه رسیدن و بیماران سرطانی  رو  با داروهای گیاهی درمان میکنن 

فامیلیشون چیه؟ کجان؟ نتونستم بفهمم

والا ما برای مرحله یازدهم شیمی درمانی رفته بودیم بیمارستان بک خانم... نشست بفل ذست مریض ما اا شیمی درمانی میکنی برمیگرده برو پیش این دکتره خوب میشی

ماکه نمیریم 

ولی ولی

کارش خیلی زشت بود ومیخوام از این دکتره هم اطلاعات بگیرم 

ابیک قزوینه

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
وای اگه اون دکتر داروشناسی خونده تو قزوین میگی نه‌توروخدا .من براپدرشوهدم رفتن گرفتن ازش دیگه الکی ا ...

جدی؟؟؟؟؟میشه توضیح بدب کجا بود و..

منطورشون دکتر تک دهقان  هست که در مورد داروی درمان سرطان به نتیجه رسیدن و بیماران سرطانی   ...

جدا به نتیجه رسیدند؟پس چرا ثبت جهانی نشدن؟

جدی؟؟؟؟؟میشه توضیح بدب کجا بود و..

نظرآباد قزوین بود نمیدونم عزیزم من نرفتم عمه همسرم رفت متعقدبود خیلی هم شلوغ بوده ولی من اصلا داروهاشوقبول نداشتم یه مشت برگ داده بودخشک بشه خداسرشاهده انگاربامشت روشون خاک ریخته شده بود انقد کثیف بود فک کن پدرشوهربدبخت من اینو بخوره عفونت کل بدنشومیگیرع چندجوراب مختلف .اصلا نه وزارت بهداشت تایید کرده نه ازلحاظ بهداشتی اوکی.فامیلشون هه گفتن رفته پیش این فروخورده مرده خوب شده بعد خبر رسید بیچاره بیمارستان براپیوندمغزاستخوان