منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
دست و پاهاشو بگیر زیر اب ولرم سرد نباشه ها لباس هاشم خیس نشه خنک که شد با حوله نرم خشکش کن و اگر پایین نیومد فورا ببرش مرکز کودکان یا زنگ بزن اورژانس تب کنترل نشده برای بچه های کوچک خیلی خطرناکه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فقط شیاف بذار سریع میاد پایین. پاشویه با اب گرم و کمی نمک دستمالو بزار روشکمش و زیر بعلا و ررون پاش
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
نه فرشته صورتی گفت بگیر زیر اب ولرم ولی دستمال رو پیشونیش نذار خوب نیس یکی دوبار پاشویه کن زیر اب ولرم یاپاهاشو تو اب نمک بذار اگ خوب نشد حتما حتما ببرش دکتر خدایی نکرده تشنج نکنه تبش چنده؟
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶