2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حتی یه دونه از دعاهامم به آسمون نمیرسه؟؟

چراخدا بمن هیچی نمیده

خیلی دلم گرفته خییییییییییلی

بابامنم آدمم تایه حدی توان دارم دیگه نمیکشمممممممممممممممم

یعنی هرچیزی که خواسته م به صلاحم نبوده

نمیدونم عزیزم ..نمیشه ک هیچکدومو نده بعضیاش حتماا ب تلاش خودت بوده شاید شما تلاش نکردی ...

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
یعنی حتی یه دونه از دعاهامم به آسمون نمیرسه؟؟ چراخدا بمن هیچی نمیده خیلی دلم گرفته خییییییییییلی ...

حتی یه دونه دعا هم نیست که بالا نره عزیزم

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

میگن ب صلاح نیست حتما ولی یکی ب من بگ صلاح داداش۱۸ساله من ک الان ۲۰سالش شده چیه ک از۱۸سالگی تواوج موفقیت و شاگرد اولیش تو مدرسه بامعدل۲۰ و اهدافش واسه دکتر شدن و ...اخرش برسه ب ۳روز وعده ۶صبح ۱۲ظهر ۱۲شب امپول زدن ! دیابتی شدن ! صلاحشو خدا دونسته ؟ .......آه خدا 

صلاح چیو ک الان تک و تنها و از همه چی جا مونده همه دوستاش ماشالله هرکول شدن اینو میبین انکار کلاس پنجمه ازبس ریز مونده و لاغر ...........

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢
یعنی حتی یه دونه از دعاهامم به آسمون نمیرسه؟؟ چراخدا بمن هیچی نمیده خیلی دلم گرفته خییییییییییلی ...

بی خیال بهتره دیگه چیزی نخوای خیلی وقته دیگه حتی یه بارم اسمشو به زبون نیاوردم 

و دیگر هیچ...

میگن ب صلاح نیست حتما ولی یکی ب من بگ صلاح داداش۱۸ساله من ک الان ۲۰سالش شده چیه ک از۱۸سالگی تواوج مو ...

عزیزم یه پسری رو میشناسم تو شهر ما نفر اول آزمون های قلم چی بود همه امید رتبه تک رقمیش رو داشتن یه ماه مونده  ب کنکور ایست قلبی کرد فودت کرد آخه این حرفا چیه مقایسش غلطه سخته هردوش ولی بدونید شرایط بدترم هست بخداا هست اینم نمونش ک بهت گفتم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

نمیدونم والا من چیز دوراز انتظار بزرگی هم نمیخوام حق مسلم وطبیعی خودمو میخوام تادلت بخوادهم برای خواسته هام تلاش کردم ولی انگار هرچی بیشتر تلاش میکنم بدتر میشه

منم مث توام استارتر همش ب خدا میگم تو زجرای منو دیدی حداقل الان شادم کن..اینکه میگن ب صلاحت نیس بنظرم فقط تسکینه

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻