2777
2789

سلام دوستان توروخدا کمکم کنید حالم خیلی بده دارم از استرس میمیرم الان هفته هفتم بارداریم تو هفته پنج شوهرم یه عاالمه سوسک کش زد تو خونه من یکی دوساعتی تو حیاط نشستم درو پنجره هارو باز کردیم بعد یکی دوساعت اومدم خونه خوابیدم چون دلم خیلی درد میکردولی هنوز بوش میومد الان دارم از استرس میمیرم تونت خوندم عوارض وحشتناکی نوشته بود الان نمیدونم چکار کنم تو اگه مشکلی باشه تو غربالگری بهم میگن؟؟؟از دکترم پرسیدم امروز گف استفاده کردی دیگه تموم شده رفته خدااا چکارکنم

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تو حیاط نشستی من توهمون آشپز خونه. خداروشکرکه اتفاقی نیوفتاد.ولی بیشترمراقب باش دیگ 

خداروشکر مشکلی پیش نیومد برات اخه یه اسپری کامل خالی کرد تو خونه منم توحیاط بودم ولی بوش تو حیاطم میومد نمیدونم الان باید چکارکنم

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
هیچی نمیشه خیالت راحت من ماهها تو بارداری تو آرایشگاه با اسپری مو که کلی آکریل آمید داره کار میکردم ...

مرسی عزیزم شما ماسک استفاده نمیکردی؟