سلام خانوما من تو هفته ٢٠ هستم و طبق دوتا سونوگرافي قبليم جفتم پايينه.دكتر ميگه خودش بابزرگتر شدن رحم ميره بالا ولي نگرانم همينطور بمونه.
كسي ميدونه براي بالا رفتنش چيكار كنم؟يا اصلا دست خودم نيست؟
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین جفت جاش تغییر میکنه مال من قدامی بد الان خلفی شد
كي تغيير كرد؟
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
برا منم پایینه ، یه هفته دیگه می رم سونو.ببینم بالا رفته یا نه 😭😭😭
شماهم كمرت درد ميكنه؟