الان 6 ماهشه ولی وزنش کمه 6600 ...ممکنه بخاطر شیرم باشه که ون نمیگیره میتونم فرنی رو با شیر خشک بهش بدم یا شیر گاو بهتره!!!زا به نظرم شیرم کم شده چیکار کنم زیاد شه عرق رازیانه و اب هویج میخورم ولی بیفایده است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیوا جون من از اول به پسرم شیر خشک میدادم اما اون اصلا شیر دوست نداشت از آخر 4 ماهگی بهش شروع کردم غذای کمکی دادن اولش زیاد وزن نگرفت اما الان خدا رو شکر وزنش بهتر شده
در ضمن شما تا 6 ماه نباید به نینی شیر گاو بدی فرنی رو درست کن آخرش که دماش تا 40 اومد پایین توش شیر خشک بریز اولش با لعاب برنج شروع کن هر 30 سیسی آب یه پیمانه شیر خشک
شیوا جون شیر خشک اس ام ای گلد خیلی خوبه و فرمولش شباهت زیادی به شیر مادر داره بهت پیشنهاد می کنم و نی نیت خوب وزن می گیره البته شنیدم که یه مدل اس ام ای هم هست که انگاری امگا هم داره ولی بر اساس سن نی نی باید باشه من خودم ا بار در شب به پسرم می دم