2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خانوادم دورم

1998 بازدید | 17 پست

کیا مثل منن

خیلی سخته ازدواج کنی تو یه شهر دور از خانوادت... کاش میشد مثل خیلی از دخترا تا دلم تنگ میشه برم خونه مامانم...تقریبا دوسال شده ولی هروز این حس اذیتم میکنه و همیشه ناراحتم....از صبح تا حالا تنهام تو خونه نشستم بیحوصله و دلگیر گاهی اشکام میریزه

لبخند بزن

من راه دور ازدواج نكردم ولي برادرم رفتن از اينجا مادر پدرمم رفتن پيش اونا 

منم دلم خيلي براشون تنگ شده 

الان مادر شوهرم زنگ زد بيا اينجا تنها نمون ولي گفتم درس دارم 

حالا حوصلم نمياد بشينم سر درسم 

چرا خودتو مشغول نمیکنی زندگیه برای هرکس یه جور رقم خورده مامان من. 27ساله از خانوادش دوره سالی 1بار نهایت 2بار ببینتشون خودتو اذیت نکن مامانتم غصه میخوره 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عیب نداره خودتو با یه چیزی مشغول کن 

منم دورم از خانودام ولی چه میشه کردمن دیگه عادت کردم منم اولا اینجوری بودم همش دلتنگ میشدم ولی الان هفت ساله که دور از خانوادم زندگی میکنم 

با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن

عزيزم فقط تو اينطوري نيستي خيلي ها مثل من موقعيت تورو دارن ولي باهلش كنار ميان خودتو مشغول كن دركت ميكنم الان نزديك شب يلدا منم خيلي دوست داشتم شب يلدا كنارشون باشم ولي نميشه ديگه چي ميشه كرد

چرا خودتو مشغول نمیکنی زندگیه برای هرکس یه جور رقم خورده مامان من. 27ساله از خانوادش دوره سالی 1بار ...

خودمو مشغول میکنم ولی دلتنگی خانواده اونم واسه یدختر سخته

لبخند بزن

خانواده همسرت تو شهرتن ؟

زندگی اینقدر بالا پایین داره،اینقدر درس میده،از همون اول اینقدر وابسته به شوهرم شدم که دلم نمیخواست بدون اون برم شهرمون،خونه بابای خودش هرشب میرفتیم ولی با هم تنهایی نمیرفتم،الانم دو ماهه تمومه به خاطر یه سری اتفاقات که افتاده خونه مادر شوهرم هستم منی که یه شب حتی شب خونشون نمی موندم،خلاصه باید با زندگی ساخت کاری نمیشه کرد