2777
2789

چه کاریه اخه به ذهن و قلبت میکنی عزیزم.اصلا در مورد این چیطا با شوهرت حرفم نزن قیح قضیه رو نریز

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا ینی چی کرم داریا خواهر خوب شاید اشتب حس میکنی

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بخدا تو این دور زمونه همه باید شک داشته باشیم.

ولی چ میشه کرد توکل کن ب خدا.

ببین چقد سرش تو گوشیه؟کی میره کی میاد؟حقوقشو چجوری خرج میکنه.میره بیرون ب خودش میرسه؟

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁
بخدا تو این دور زمونه همه باید شک داشته باشیم. ولی چ میشه کرد توکل کن ب خدا. ببین چقد سرش تو گوشیه ...

اره والا...کارش یجوریه صب تا شب شده دیگ دوشیفتس.سرش زیاد توگوشی نیس.خیانت ن اینک مستقیم.همین ک مثلا ی زنو ببینه خوشش بیاد یاتوخیابون بازنا بحرفه.

اره والا...کارش یجوریه صب تا شب شده دیگ دوشیفتس.سرش زیاد توگوشی نیس.خیانت ن اینک مستقیم.همین ک مثلا ...

وای خدا از هممون دور کنه😭😭😭

من ب شوهرم گفتم اگه اینکارو کنی از خدا خاستم قبل اینکه بیای خونه سقط بشی.ایشالا تیکه تیکه بشی.😆😆😆😆

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁