2777
2789
عیب نداره گلم انشالله چیزی نیس  خیلیا بودن ماه اولشون مشکلی پیش نیومده سونوگرافی وازمایش انجام ...

خدایا باورم نمیشه...نمیدونم خوشحال باشم یاناراحت...بنظرتون برم ازمایشگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیالت راحت باشه  استرس نداشته باش من یکی از دوستام ...دورازجون تو دستش ک شکسته بود تو باشگاه  

باردار بود نمیدونست  اتاق عمل رفت کلی دارو وامپول خطرناک و چیزای گرم 

بعدش فهمید بارداره هیچ مشکلی پیش نبومد چندروز پیش نی نیش ب دنیااومد

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
خدایا باورم نمیشه...نمیدونم خوشحال باشم یاناراحت...بنظرتون برم ازمایشگاه

خوشحال باش گلم ازمایش بده وبرو دکتر 

مبارک باشه انشالله الکی ب خودت استرس نده 

خوشحال باش گلم ازمایش بده وبرو دکتر   مبارک باشه انشالله الکی ب خودت استرس نده

ممنون از انرژی مثبتت دوست عزیز....من یکسال تحت درمانم الان چندماهه بخاطر دندون و مشکلات دیگه درمانم رو کنار گزاشته بودم ک بعد دندوهام برم شروع کنم ب درمان باروری...دعا کن اگه نینی باشه سالم باشه

ممنون از انرژی مثبتت دوست عزیز....من یکسال تحت درمانم الان چندماهه بخاطر دندون و مشکلات دیگه درمانم ...

نی نیت سالمه باور کن چون تازه هفته های اولته فقط لطفا ب خودت استرس وارد نکن دندونات الان دیگه سالمه؟؟؟؟؟ 

نی نیت سالمه باور کن چون تازه هفته های اولته فقط لطفا ب خودت استرس وارد نکن دندونات الان دیگه سالمه؟ ...

امروز عصب کشی کردم یکی دیگه هم عصب کشی دارم....ولی اگه نینی باشه دیگه درستش نمیکنم