fatinani مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 38 عنوان استفاده روغن کرچک در هفته سی وهشت خطر ناکه؟ 1088 بازدید | 16 پست دوستان بیاین بالا 1397/09/25 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرااا92 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5350 با نظر دکترت مصرف کن دوستم هفته چهل دکتر گفت بخور شب خورد ساعت 3درداش شروع شد همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
فرrs عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2770 ماما همراه من گف قبل خوردن به من زنگ بزن سرخود نخورمعمولا شب قبل زایمان میخورنا ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6337 من گفته بودن زمانی که درد شروع شد...قبل از بیمارستان رفتن بخورم....رودها رو تمییز میکنه الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
fatinani مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 38 ماما همراه من گف قبل خوردن به من زنگ بزن سرخود نخور معمولا شب قبل زایمان میخورنا خب من خیلی خسته شدم زیادی وزن اضافه کردم شما تو چه هفته ای خوردین؟
fatinani مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 38 من گفته بودن زمانی که درد شروع شد...قبل از بیمارستان رفتن بخورم....رودها رو تمییز میکنه توچه هفته ای دردت شروع شد؟
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6337 توچه هفته ای دردت شروع شد؟ یادم نیست چندسال پیش بودفککککرکنننننم هفته ۳۹ بود الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
فرrs عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2770 خب من خیلی خسته شدم زیادی وزن اضافه کردم شما تو چه هفته ای خوردین؟ هنو نخوردم گف قبل خوردن بهم بگو گف معاینت کنم بهت میگم کی بخوری ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
fatinani مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 38 یادم نیست چندسال پیش بود فککککرکنننننم هفته ۳۹ بود مرسی گلم که جواب دادی
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6337 مرسی گلم که جواب دادی خواهش میکنم عزیزمانشالله بسلامتی و دلخوش دلبرت بزودی بیاد تو بغلت. اگه یادت بودموقع زایمانت منم دعا کن ..دوتا ز ایمان داشتم ، سر هردو دلمو خون کردن. الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
fatinani مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 38 خواهش میکنم عزیزم انشالله بسلامتی و دلخوش دلبرت بزودی بیاد تو بغلت. اگه یادت بودموقع زایمانت ... محتاجیم به دعا کیا دلت خون کردن؟الان حامله ای؟
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6337 محتاجیم به دعا کیا دلت خون کردن؟الان حامله ای؟ دونفر از خونواده خودم...به جایی رسیدم که نفرین شون میکنم😢نه عزیزم حامله نیستم الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین