2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نظر دکترت مصرف کن دوستم هفته چهل دکتر گفت بخور شب خورد ساعت 3درداش شروع شد

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

من گفته بودن زمانی که درد شروع شد...قبل از بیمارستان رفتن بخورم....رودها رو تمییز  میکنه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
توچه هفته ای دردت شروع شد؟

یادم نیست چندسال پیش بود

فککککرکنننننم هفته ۳۹ بود

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
خب من خیلی خسته شدم زیادی وزن اضافه کردم شما تو چه هفته ای خوردین؟

هنو نخوردم گف قبل خوردن بهم بگو گف معاینت کنم بهت میگم کی بخوری

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
مرسی گلم  که جواب دادی

خواهش میکنم عزیزم

انشالله بسلامتی و دلخوش دلبرت بزودی بیاد تو بغلت. 

اگه یادت بودموقع زایمانت منم دعا کن ..دوتا ز ایمان داشتم ، سر هردو دلمو خون کردن. 

محتاجیم به دعا  کیا دلت خون کردن؟الان حامله ای؟

دونفر از خونواده خودم...به جایی رسیدم که نفرین شون میکنم😢

نه عزیزم حامله نیستم