2777
2789
عنوان

الهى بميرم براى مامانم😢

551 بازدید | 10 پست

مامانم سرماخوردگى شديد گرفته چهار روزه هيچى نخورده، بابامم از مامانم گرفته دوتاشون مريض شدن صداشون در نمياد😢 كسى هم نيست بهشون برسه، منم نميزارن برم اونجا مامانم ميگه نيا تو هم ميگيرى چون تو اين دو ماه دوبار سرماخوردگى شديد گرفتم تا زير سرم رفتم، دو هفته ديگه زايمانمه نميتونم حتى راه برم از درد، اشكام داره ميريزه، پاشدم سوپ درست كردم از شوهرم بفرستم، كاش خواهرم نزديكمون بود به مامان بابام ميرسيد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیز دلم سوپ درست کن بده شوهرت برلشون ببره اب پرتغال بگیر براشون بفرست

اویشن دم کنن بخورن با دود سپند زود خوب میشن من از دیشب تا همین الان با این کارا شوهرمو سرپا کردم اونم خیلی تب داشتش

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

گریه نکن برای بچه خوب نیست به حال پدرمادرتم سودی نداره شوربا با قلقلی و گشنیز درست کن کته گوشت ساده هم بپز یه قابلمه شلعم هم بپز با یه ظرف سوپ جوجه با یه کیسه پرتقال و لیمو بفرست براشون به شوهرتم بگو بخور سردشون رو روشن کنه  سرماخوردگی چاره اش استراحت و غذای اب پز و مقوی هست و اینکه ادم مجبور به خرید واشپزی نشه انشالله زود خوب میشن

حال متکلم از کلامش پیداست
اخی عزیز دلم سوپ درست کن بده شوهرت برلشون ببره اب پرتغال بگیر براشون بفرست اویشن دم کنن بخورن با دو ...

ماه پيش شوهرم سرما خورد دو روز رفت خونه مادرش كه نزديك من نباشه نگيرم، بعدم كه اومد من ماسك زدم تو تختم نخوابيد ولى بازم گرفتم، سوپ درست كردم الان شوهرم مياد ببره براشون، الان آب پرتقالم ميگيرم براشون

ماه پيش شوهرم سرما خورد دو روز رفت خونه مادرش كه نزديك من نباشه نگيرم، بعدم كه اومد من ماسك زدم تو ت ...

اره گلم عیبی نداره خطرناکه برات تو اگه سوپ و چیزای مقوی بفرستی براشون زحمت اشپزی کم میشه استراحت میکنن

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟