2777
2789
عنوان

توروخدا اگه ديدين بهم بگين

212 بازدید | 16 پست

بارداري اولم تو ١٨هفته فهميدم سر پسرم هيدروسفاليه و بايد سقطش كنم هيچ نسبت فاميلي هم باهم نداريم ميخوام زودتر باردار بشم خيلي به بچه فكر ميكنم  ولي ميترسم شما كسي رو نديدين كه مثل من باشه بچه ي دومش سالم باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بچه مشکل تشنج داشته باشه تو سونو معلوم میشه یا نه

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
بله متاسفانه

ببخشيد ازت هي سوال ميپرسما اخه تعداد اينجور كسايي كه بتونم ازشون اطلاعات بگيرم زياد نيستن،اونم بچشو سقط كرد؟بعد واسه بارداري دوم چيكار كرد چه ازمايشايي داد كه بچش سالم باشه؟

ببخشيد ازت هي سوال ميپرسما اخه تعداد اينجور كسايي كه بتونم ازشون اطلاعات بگيرم زياد نيستن،اونم بچشو ...

ببخش نميتونم زياد كمكت كنم... همكارم آقاست و اطلاعاتم در همين حد بود... خانمش تيروئيد داره... نميدونم به خاطر اين بوده يا نه... ولي درسته خودشون به خاطر اين مساله سقط كرده بودن... هيدروسفالي فكر نميكنم ربطي به ارث داشته باشه... در واقع يه لوله اي به طور طبيعي ترشحات مغز رو به سيستم گوارش تخليه ميكنه ولي خب در جنين هاي هيدروسفال اين لوله مسدوده... احتمال اينكه دوباره اين اتفاق بيفته به نظرم خيلي كمه... دكترت چي ميگه؟!!!

ببخش نميتونم زياد كمكت كنم... همكارم آقاست و اطلاعاتم در همين حد بود... خانمش تيروئيد داره... نميدون ...

مرسي از لطفت عزيزم منم تيروئيد دارم ولي دكترا گفتن هيچ ربطي به تيروئيد نداره ممكنه از عفونت باشه يا فشار عصبي  ژنتيك خيلي خيلي كم احتمال داد كه گفتن بعيده همه ميگن ديگه اين اتفاق نميفته  ولي من ميترسم