2777
2789
عنوان

یه آهنگ جدید واسه رقص عروس و داماد

2889 بازدید | 21 پست

آهنگ جدید و شاد دارید تو دستو بال پیشنهاد بدید؟

من خیلی آروم میرقصم شوهرم دوس نداره میگه یکم تند تر برقص😑

آیا هنوز نیاموختی که اگر همه عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و "خدا نخواهد" نمیتوانند! توکل کن و دل به حکمتش بسپار.

اهنگ کی بهتر از تو عارف عالیع..منو شوهرم باش رقصیدیم ترکوندیم عاالی بود یادش بخیر

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت باید خودشون رو با رقص شما وفق بدن عزیزم

نمیتونه خیلی تند میرقصه 😑

آیا هنوز نیاموختی که اگر همه عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و "خدا نخواهد" نمیتوانند! توکل کن و دل به حکمتش بسپار.
اهنگ کی بهتر از تو عارف عالیع..منو شوهرم باش رقصیدیم ترکوندیم عاالی بود یادش بخیر

آره خودمم دوس دارم ولی شوهرم میگه خیلی آرومه آهنگس

نمیتونه خیلی تند میرقصه 😑

ول کن بذار هرجوری می خواد برقصه. حتی میتونه نرقصه و کنار شما وایسه. یه دستم تکون بده کافیه دیگه.

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
ول کن بذار هرجوری می خواد برقصه. حتی میتونه نرقصه و کنار شما وایسه. یه دستم تکون بده کافیه دیگه.

به نظرت شما بده عروس آروم برقصه؟

خیلی ایراد میگیره ازم

به نظرت شما بده عروس آروم برقصه؟ خیلی ایراد میگیره ازم

وای نکش من و عزیزم. عروس همه قشنگیش به آروم رقصیدنش و لوندیشه. چنبار که از رقص تندش ایراد بگیری متوجه میشه!  

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  

جونو دلم   میثم ابراهیمی

عروسک    میثم وبراهیمی

پویا         دورت بگردم

قیصر     قلبتو آب کردم

عارف     کی بهتر ازتو

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
بنظر من آهنگ چی ازین بهتر احلام عالیه برا رقص عروس داماد برو گوش بده 

گوش میدم مرسی❤

وای نکش من و عزیزم. عروس همه قشنگیش به آروم رقصیدنش و لوندیشه. چنبار که از رقص تندش ایراد بگیری متوج ...

راس میگیا😅 

عروسه و لوندیش😍

جونو دلم   میثم ابراهیمی عروسک    میثم وبراهیمی پویا         دو ...

مررسی😍

نه خیلی خوبه منم اروووم با ناز وعشوه میرقصم شوهرم ک خیلی دوس داره..اهنگ ماه پیشونی هم خوبه...ببین اهنگ ب هم رسیدیم عمادطالب زاده هم خوبه با اونم رقصیدیم وااای یاد اون شب افتادم چقد خوب بود

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

واسه ورود عروس داماد به تالار چی ؟

آهنگ خوب چی سراغ دارید؟؟