2777
2789

ما یه موتور داریم که شوهرم باهاش کار میکنه.قسطیه هنوز قسطاش تموم نشده و یکم عقب افتادگی داره .برای کارت سوخت باید حتما سند بنام شوهرم باشه؟ چون تا قسطاشو صاف نکنیم سند بنام نمیزنه.بعد اگه کارت سوخت نباشه بنزین گرونتره یا اصلا نمیدن؟ جریان چیه؟ توروخدا بیاین راهنمایی کنین

عجب صبری خدا دارد...

سند واسه موتور!!!😶

خب باشه اونو تو ندارین ک

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بنام یکی دیگست که فروخته به بنگاه ماهم از بنگاه خریدیم

کارت سوخت به نام اونی میشه که پلاک به نامشه. به نام کردن پلاک خرج آنچنانی نداره و نیاز به محضر و سند و ... نیست. البته این برای ماشینه احتمالا باید برای موتورم همینطور باشه.