من خاک بر سر بعد عروسی برا انتخاب عکسای عروسی هردو مادرارو بردم برا انتخاب عکسامون ،بعد یه عکس گرفته بودیم تو تالار دوتا مادرا بغلم وایساده بودن گفتم از این برا خانواده ها در بیارن بعد امروز از اتلیه زنگ زدن که بیاین برا تایید عکسا شوهرمم زود به مادرش گف شماهم بیا بعد رفتیم و تاییدشون کردیم که بره برا چاپ از وقتی از اونجا اومدیم هی گف من سرلخت بودم موهامو معلومه بابات میبینه عکسو هی سکوت کردم اخرش گفتم خب مادر منم سرلخته برگشته میگه نه شوهر من نگاه نمیکنه گفتم پدر منم اونطور نیس عکس شمارونگاه کنه بعد هی گیر داد اون عکسو بگین در نیارن (هی میگف پدرت نگاه میکنه)منم ناراحت شدم که پدر من به تو چشم نداره که عکس تورونگاه کنه بعد شوهرم برگشت گف اره میگیم در نیارن الان اومدیم خونه میگم چرا منو پدرمو کوچیک میکنی قران اورده قسم میخوره که من نگفتم درنیارن😒خیلی ناراحتم...هی من میگم بخدا پدر من اونطور نیس میگه نه من موهام معلومه هی میگم بابا بخدا اصلا بابای من عکس خانومارو نگاه نمیکنه باز حرف خودشو میزد ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
ببخشید ولی چ بیکاری.ننه شوهر همینجوریشم دنبال داستان هست.
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜