سلام برادر شوهرم قمه حالا گیر داده میان قم بیاین بریم فروشگاه جانبازان تمام خریداتونو از اونجا انجام بدین ، کیفیت جنساش بالاس قیمتاش تولیدیه ؛ کسی میشناسه ؛ ارزش داره وقت براش بزاریم یا نه ؟؟؟
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون خوبه ؛ آخه میگه همچی داره از خورد و خوراک تا پوشاک و غیره ؛ کیفیت جنساش خوبه ؟؟ یا مثل هفت و جانبو فروشگاهای دیگس که از سر و ته جنسا میزنن
ماهم وساسلامونو از جانبازان میگیریم و قیمتاش مناسبه. ولی کوثر پول خونه باباشونو میده.&n ...
ممنون از راهنمایتون ⚘⚘
فروشگاه سمت ما فقط خورد و خوراک داره قیمتاش خوبه کیفیتشم خوبه، فروشگاه کوثرم خوبه خوراک و پوشاک لواز ...
نه این میگفت همچی داره فک کنم شعبه مرکزیش باشه ؛ به هر حال ممنون از راهنمایتون ⚘⚘