2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یکی دوتا خام خوردم ببینم چه مزه ایه دیدم تلخه

سلام یه سوال دارم تو تاپیک اون خانم که گفته بود از نروژ هستم عنوانشم این بود که بالاخره خانواده همسرم رو دیدم، شما گفتید بچه ها به نظرتون نروژ ایرانسل آنتن میده؟ بعد هم اون خانم تاپیکش رو قفل کرد . خیلی کنجکاو شدم که چرا اون حرف رو زدید؟؟؟

سلام یه سوال دارم تو تاپیک اون خانم که گفته بود از نروژ هستم عنوانشم این بود که بالاخره خانواده همسر ...

سلام ربطی به حرف من نداره خب منم به شوخی اون حرفو زدم که چجوری مثلا تو نروژ اومده نی نی سایت حرف بدیه عایا🤔

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
سلام ربطی به حرف من نداره خب منم به شوخی اون حرفو زدم که چجوری مثلا تو نروژ اومده نی نی سایت حرف بدی ...

نه.من فکر کردم یه جای حرفهاش یه سوتی داده و شما متوجه شدین، و میخواستین بگین که تاپیکشو قفل کرد شرمنده کنجکاوی کردم🙂🙂

نه.من فکر کردم یه جای حرفهاش یه سوتی داده و شما متوجه شدین، و میخواستین بگین که تاپیکشو قفل کرد شرمن ...

عزیزم دشمنت شرمنده😘

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍