الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حال مامانتون خوبه؟ لنفوسیت چقدر بشه نیاز به شیمی درمانی هست؟ البته انشاالله که همیشه سلامت باشن نی ...
بله خوبه،یکم ضعف عمومی داره که باهاش کنار میاد،دکتر گفت در صورتی که فاکتورهای دیگه خون بهم بریزه نیاز به درمان هست،که فعلا اونها پایدار بودن مشکل مادر من مهر ۹۵ شروع شده الان نزدیک پنج ساله
عزیزم رنج نرمال لنفوسیت در افراد بزرگسال بین ۱,۰۰۰ و ۴,۸۰۰ لنفوسیت است حالا باید ببینی که مال مادرتون چقدره اگر بالا بود حتمااااا برو دکتر چون هر چیز زیادیش یا هرچیز کمش در بدن خطرنامه من خودم بیمارستان آبانو پیشنهاد میکنم بری چون هم متخصصینش با تجربه ان سر سری آزمایش رو نگاه نمی کنن همم بهداشتیو خوبه تو این دوران که کرونا زیاد شده هر دکتر و بیمارستانی نمی شه بری ولی بیمارستان آبان بیش از حد تمیزو خوبه دفترچه بیمه تکمیلی هم قبول میکنه