2777
2789
عنوان

زندگي بعد از تولد نوزاد

1134 بازدید | 20 پست

بچه ها شما چه جوري به زندگيتون ميرسيد من يه نوزاد يك ماه و نيم دارم حتي دسشوييم نمي تونم برم به سختي مي خوابه ده دقيقه چرت ميزنه پا ميشه يك ساعت گريه ميكنه شير ميخوره جاشو عوض ميكنم دوباره از نو نيني هاي شمام اين جوري بودن؟؟؟؟

اره اولاش همینه اگ گهواره برقی بخری خیلی کمکته

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

وووووای نگووووو یادم میافته به اون روزا میترسم ، ولی خوبیش اینه میگذره و تا شش ماه واقعا سخته بعد کم کم درست میشه . خدا نگهدارشون باشه روز به روز مینی داری عاشق تر میشی 

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا .در منتهای مطلب خویش کامران شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه با بچه فرق داره دختر منم دو ماهشه ولی خدا رو شکر خیلی آرومه اگه زیاد گریه می‌کنه بهش پستونک بده منم بعضی وقتا که کار دارم بهش میدم

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
بچه با بچه فرق داره دختر منم دو ماهشه ولی خدا رو شکر خیلی آرومه اگه زیاد گریه می‌کنه بهش پستونک بده ...

قربونش بشم عكسشم كه رو پروفايلته

عزيييزم😘😘😘

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

دو tariواقعاا خدا رو شکرکن .....من سخت ترین روزهای زندگیم از بیخوابی و افسردگی و ......چهار ماه اول نی نیم بود بس گریه  میکردو بیدار بود و کولیک که نگوووووو

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا .در منتهای مطلب خویش کامران شدم.

بچه منم دو ماهشه دقیقا همینطوریه من بهش شیر خشک که بدم آرومه ولی میترسم دیگه شیر خودمو نخوره واسه همین روزی یکبار میدمش که خیلی ادیت میکنه تا شیشه رو جلو دهنش میبرم اروم میشه

میگم که نی نی من ....پستونک هم نمیگرفت ، منم دست تنها .اصلا یه وضعی 

چي كار كردي من وقت ندارم يه چيزي بخورم ديگه چه برسه به پختت واقعا حالم بد شده فكر نميكردم واسه كارهاي حياتي خودمم وقت نداشته باشم

دختر من ۳ماهشه وضع منم همینه 

نه شیشه میگیره نه پستونک

خواب نداره ارومم نمیشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹