2777
2789

پنج روزه مریضم شوهرم صبح میره شب میاد اینجا غریبم هیچ کمکی ندارم بچمم ظهر میاد گشنه هر چی پس انداز داشتم این چند روز غذا خریدم تموم شد رفت 

ظرفا لباسا خونه کوچیک  وایییی دارم دیوونه میشم 

تازه همش رو هم جمع شده دیگه نگاهشونم که میکنم خسته میشم 

مثلا خیز میگیرم که پاشم تمییز کنم ده دقیقه بعدش خیس عرق میشم پنج روزه تبم قطع نشده 

حالا میگم کاش به جای غذا زنگ میزدم یکی بیاد کمکم 

واقعا داغونه اینجا همه چی شوهرمم میاد یه لباس برداره نمیدونه کجاست همرو میریزه به هم 

بچمم که دیگه این چند روز هر کاری که خواست کرد 

خدایا منو ببخش یه برنامه بود توی من وتو که ادمای وسواسی میرفتن خونه اونایی که سالها بود نظافت نمیکردن و اونجا رو تمییز میکردن فکر کنم اونو مسخره کردم سرممممممم اوووووومد وایی کمک   

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

صبحا که باید پاشم بچرو بفرستم مدرسه از همه وقتا بدتر ظرفشویی پر ظرف سر دردای وحشتناک بی خوابیا 

راهکار بدین 

انفولانزا چند روز طول میکشه؟ 

دو روز دیگه پیش بره حتی دیگه نمیشه راه رفت 

بدن درد سردردش شبا از گرفتگی بینی و گوش درد نخوابیدن خیلی خستم بچه ها 

انقدر دارو خوردم که فکر میکنم یه چیزیم میشه دیگه ازین همه مسکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم  صبح که شوهرت میره شروع کن تا ظهر که بچت میاد تمومش کن بعد بخواب و استراحت کن همون ...

اخه یه ربع که کار میکنم خیس عرق میشم انگاری یه عالمه دویدم سردردو بدن دردم که جای خود اول بچم گرفت دو هفته نرفت مدرسه حالام خودم

اخه یه ربع که کار میکنم خیس عرق میشم انگاری یه عالمه دویدم سردردو بدن دردم که جای خود اول بچم گرفت د ...

یه ربع کار کن یه ربع بشین دمنوش عسل و آبلیمو آبجوش بخور دوباره یه ربع کار کن آب پرتقال بخور مایعات بخور و کار کن عرق کنی خوب میشه

یه ربع کار کن یه ربع بشین دمنوش عسل و آبلیمو آبجوش بخور دوباره یه ربع کار کن آب پرتقال بخور مایعات ب ...

انقدر اینجا دیگهدهمه چی داغونه میترسم برم سراغ کار 

اصلا ادم این خونرو میبینه سر از خود تنبل میشه

انقدر اینجا دیگهدهمه چی داغونه میترسم برم سراغ کار  اصلا ادم این خونرو میبینه سر از خود تنبل م ...

حالا امشب اگه حوصلت گرفت و خوابت نبرد پاشو یه دست به آشپزخونه بکش صبح هم باقیش شروع کنی پیش میره