2777
2789

ب منم خونه داریو بگید مخصوصا اونا ک سرکار میرن چطوری ب نهارو شام و... میرسین

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

رااااااااحت،،البته یه بچه دارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری آخه .....؟

،،،اگه بیدار باشه اول به اون میرسم،،،،لباس و غذا و سرگرمیشو همه رو فراهم میکنم بعد میرم دنبال کارام،،همین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
،،،اگه بیدار باشه اول به اون میرسم،،،،لباس و غذا و سرگرمیشو همه رو فراهم میکنم بعد میرم دنبال کارام، ...

نمیاد بهت گیر بده بغلم کن ؟باچی سرگرمش میکنی؟

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
نمیاد بهت گیر بده بغلم کن ؟باچی سرگرمش میکنی؟

البته الان بچم چهار سال و نیمشه،،،،وقتی نوزاد بود میذاشتمش تو کالسکه،،کنار خودم،،،،بزرگتر که شد میزاشتم رو میز کنار خودم،،هم کارامو میکردم هم حواسم بهش بود،،،،

بچم به پیام بازرگانی خیلی علاقه داشت،،،میذاشتمش کنار تلویزون،،یا اسباب بازی مینداختم جلوش،،،

ب منم خونه داریو بگید مخصوصا اونا ک سرکار میرن چطوری ب نهارو شام و... میرسین

من شاغلم 10 صبح تا 8 شب !یعنی 10 از خونه میرم بیرون 8 شب میام ! 2 ساله ازدواج کردم نشده تا امروز شام نون پنیر یا تخم مرغ بخوریم همیشه غذا داشتم.

خونمم همیشه مرتبه !

کافیه تنبلی نکنی .

من 5 شنبه و جمعه کارامو میکنم خونمو تمیز میکنم خریدای طول هفته رو میکنم.بعد غذاهایی که میخوام توی طول هفته بپزمو انتخاب میکنم مثللا یکیش میشه خورش بادمجون . 5 شنبه بادمجونشو میخرم سرخ میکنم فریز میکنم بعد دوشنبه که از سر کار اومدم سریع گوشتشو تو زودپز میپزم و بادمجونشو نیم ساعت آخر بهش اضافه میکنم دیگه لازم نیست تازه بشینم به بادمجون سرخ کردن ! دیگه مرغ پختن اینام که کاری نداره ! هم زمانم کته میذارم بپزه - 9.30 شامم حاضره ! شده با مانتو برم تو آشپزخونه به غذا پختن ! غذاهایی مثل قورمه سبزی اینارو آخر هفته میپزم . ماهی هم خیل ی سریع میذارم تو فر یا ماکروفر میپزه .

ولی همسرمم کمک میکنه من که غذا پختم اون سفره میچینه و ظرفارو میذاره تو ماشین تو این فاصله من چایی دم میکنم و بعد شوهرم میوه میاره بعد من چایی میارمو میشینیم به فیلم دیدنو بازی کردن آخر شبم سریع همه ریختو پاشارو دوتایی جمع میکنیم و میریم میخوابیم !

تنها کاری که توش تنبلم جمع کردن لباسای شسته اس از رو بند !!!

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
البته الان بچم چهار سال و نیمشه،،،،وقتی نوزاد بود میذاشتمش تو کالسکه،،کنار خودم،،،،بزرگتر که شد میزا ...

آفرین چه خوب....میشه بازم بگی چیکارا میکردی...؟

من شاغلم 10 صبح تا 8 شب !یعنی 10 از خونه میرم بیرون 8 شب میام ! 2 ساله ازدواج کردم نشده تا امروز شام ...

آفرین چه برنامه ی خوبی داری.....میشه بازم بگی...؟

آفرین چه خوب....میشه بازم بگی چیکارا میکردی...؟

باید ببینی بچت چی میخواد،،،بچه من میخواست جلو چشمش باشم،،،برای همین جایی میذاشتمش که منو ببینه،،،،

اصلا اعصابتو خورد نکن،،،،وقتی خوابه،،،،کارای شخصیتو انجام بده،،،،یا غذاتو بپز،،،،وقت بازیش خونه رو تمیز کن،،،بقیش هم که وقتت آزاده،،

آفرین چه برنامه ی خوبی داری.....میشه بازم بگی...؟

اولش با نوشتن شروع کن ! ی دفتر بردار همه کارایی که تو هفته باید بکنیو بنویس به  خودت برنامه بده اینجوری کم کم عادت میکنیو دیگه لازم نیست بنویسی !

من حتی اینجوری خونه تکونی میکنم چون تا آخر اسفند میرم سر کار اما همه جای خونمو تمیز میکنم و میسابم !

وقتی غذاهایی که میخوای بپزیو بنویسی بعدش میری تو یخچالو فریزر چک میکنی چی داری یا نداری اونارو یادداشت میکنی که بخری روی یخچالتم ی کاغذ بزن هرچی تموم میشه رو همونجا بنویس که بخری من هنوز که هموز لیست خریدمو باید بنویسم وگرنه یادم میره

5 شنبه اگه نیمه وقت کار میکنی برو خرید همه خریداتو بکن 

بعد همه چیو طبقه بندیو مرتب کن ! چیزای سرخ کردنیو سرخ کن شستنیارو بشور . من چون همسرم 5 شنبه ها تمام وقته همه کارامو 5 شنبه میکنم که جمعه کاری نمونه و بتونیم خوش بگذرونیم. 

هر وقت میری حموم قبلش حموم و دستشویی رو هم بشور اینجوری همیشه تمیزن !

الان چیزی یادم نمیاد اگه چیز خاصی مد نظرت هست بپرس.

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
اولش با نوشتن شروع کن ! ی دفتر بردار همه کارایی که تو هفته باید بکنیو بنویس به  خودت برنامه بده ...

برنامت حرف نداره......میشه بازم بگی؟😀

وای چند وقت پیش من دقیقا همچین تاپیکی زدم

خدا را شکر روبه بهبودم

ببین حتما آخر هفته بنویس که در طول هفته چی میخوای بپزی عااالیه یعنی حتما روز قبل میدونی فردا شام چی داری

ظرفاتو بلافاصله بعد از شام بشور یه بنده خدایی به من گفت بگو من 40 دقیقه میرم تو آشپرخونه برا تمیزکاری تا هرجا شد معمولا تا آخرشو تمیز میکنی و میای بیرون

یه دونه واینت بردم بزن تو آشپزخونه و خریدا را بنویس

من خودم خرید عمده را نمیرم شوهرم میرم ولی بعد از ظهر دارم میرم خونه ممکن خرید جزئی هم بکنم مثلا سبزی خوردنی قارچی چون دیگه میدونم شام چی می خوام بپزم

آهان و مهمترین موضووووووع

دخترم الان دو سال 10 ماهشه حدود سه ماهه آوردن هر نوع اسباب بازی تو سالن را براش ممنوع کردم یعنی رااااااحت شدم تو اتاق خودش میترکونه من آخر هفته تمیز میکنم

دیگه خیلی اصرار کنه یه عروسکاشو میزارم بیاره جلو تلویزیون بخوابونه خودشم عادت کرده

این مورد آخر خیلی تو تمیر موندن خونه کمکت میکنه