2777
2789
عنوان

😡خونه ی شمام کثیفه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 31 پست
دقیقا منم همینطور واقعا نمیدونم ب چی برسم

ديروز جارو كردم طي كشيدم 

آشپزخونه رو مرتب كردم 

لباسارو جابه جا كردم

گردگيري كردم الان باز بهم ريختن خسته شدم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارترکارخونه تمومی نداره من کهذبچه هام بزرگن هم همش گیریم خداراشکرحداقل کسایی هستن که من به عشقشون کارمی کنم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

خونه مامانم همیشه همه چیز سرجاش بوده کثیفی معنی نداشته.ولی خودم ازوقتی بچه دار شدم خونمو ب هم ریخته میبینم عصبی میشم عادت ندارم ب شلختگی.ولی اینم بچه س دلم نمیاد بخاطر تمیزی نزارم بچگی کنه

اگه خونهذ خیلی کثیف شده کار گر میگیریم کمک کنه بعدش مراقب هستیم ک دیگه کثیف نشه 

روفرشی میذاریم تو اشپزخونه و پذیرای. وتند تند میتکونیم هم لک نمیشه هم جارو کمتر نیاز داره 

لباسای که از بیرون میایم درمیاریم همون موقه اویزون میکنیم یا تا میکنیمدتو  کشو ک کوهی از لباس نشه 

تمیزی درو دیوار هم تو برق  زدن خونه موثره

هرچی وسایل کمتر و خلوت تر باشه منظور دکوری و چیزای عیر صروریه خونه راحت تر تمیز و مرتب میشه 

کشوها  کابینت ها اگه نامرتبن برنامه ریزی میکنیم و هرروز  چن تاشونو تمیز میکنیم 

ظرف و گاز رو همون موقه بعد از اشپزی و غذا خوردن  تمیز میکنیم

اخر شبا حتما خونه و اشپزخونه رو تا حد امکان مرتب کنیم ک صبح با انرژی پاشیم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

درضمن موقه هایی  خییییلی خونم کثیف میشه مثلا تو دکوری پر خاک تو کابینتا بهم ریخته یخچال کثیف کف اشپز خونه گرد گیری درو دیوار و از این جور کارا اگه حال نداشته باشم و حوصلم نکشه فیلم مورد علاقمو دانلود میکنم تو موبایل یه هدفونم میذارم وقتی بچم خابه کارامم تو برگه مینویسم هرکدومو حال داشتم شروع میکنم  فیلم میبینم هم انجام میدم انقده حال میده اصلا حالیم نمیشه همشم تموم میشه خونه برق برقی میشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
درضمن موقه هایی  خییییلی خونم کثیف میشه مثلا تو دکوری پر خاک تو کابینتا بهم ریخته یخچال کثیف کف ...

منم اهنگ میزارم وکارمیکنم ولی لابلاش پسرم ایقد ازیتم میکنه همه چیز باید روهوا باشه تا فاجعه ب بارنیاد.قربونش برم فداسرش مجبورم بسازم تابزرگتر بشه.ممنون ازشما ان شاالله همیشه موفق باشید

منم اهنگ میزارم وکارمیکنم ولی لابلاش پسرم ایقد ازیتم میکنه همه چیز باید روهوا باشه تا فاجعه ب بارنیا ...

فدات موفق باشی